Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2011. 10. 02.

2011.10.02. 14:55 Csabi87

Jöjjön egy-két horror hír a nagy világból, hogy e tekintetben se kallódjon el túlságosan a blog.

  • Forog a The Ghost of Goodnight Lane című horror, aminek középpontjában természetesen egy gonosz szellem áll. A filmet Alin Bijan rendezi és írja, akitől 2003-ban a Démoni harangokat láthattuk, amiben Chuck Norris főszerepelt. 
    A mostani rendezésében pedig feltűnik Billy Zane, Lacey Chabert és Daniella Harris is. 
     
  • A Dimension bejelentette, hogy a Halloween fanok 2012 október 26-án örülhetnek a következő résznek, ami már 3D-s lesz. Arról még nincs hír, hogy ki ír, ki rendez és egyébként is.
     
  • 2012-ben érkezik a Hatchet 3. része, még mindig Daniella Harris-szel és Kane Hodderrel, a rendezést viszont nem Adam Green csinálja ezúttal, hanem BJ McDonnell, aki eddig leginkább operatőrként volt jelen, például a Hatchet esetében is, de rengeteg horrorfilmen dolgozott már, viszont rendezőként most fog debütálni.
     
  • A Warner Brothers elejtette pár szót arról, hogy Michael Bay fent van azon a listán, amin az Alkonyzóna remake lehetséges készítőinek a neve szerepel. 
    UPDATE: Christian Nolan szintén ott van a lapon.
     
  • Végül pedig egy hír a cinegore fórumáról, ha minden igaz jövőév szeptember 14-én kerül a mozikba a Resident Evil 5. része. Bővebben erről a cinegore-on.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr583272049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása