Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Blood Snow aka Necrosis előzetes

2011.10.02. 13:33 Csabi87

Az az igazság, hogy a Necrosis című film egy 2009-es darab, viszont a biztonság kedvéért Blood Snow néven is a piacra kerül, és ennek kapcsán kerülte fel egy előzetes a horrornews.net-re én meg gondoltam erre minden növésben lévőnek szüksége lehet.

A történet a már nagyon is megszokott és talán már unalmasnak mondható fajta. Pár fiatal elmegy a hóba, ahol aztán bajba kerülnek, esetünkben a csúnya kopasz bácsival tűznek össze meg szellemekkel is.

A filmet egyébként Jason Robert Stephens rendezte, aki annyira sok oldalú, hogy társíróként, sőt szereplőként is jegyzi a filmet, na valahogy így kell egyébként spórolni. Érdekesség, hogy a Blood Snow előtt még 2000-ben rendezett egy filmet a Vampire Nightot, ami egy vámpíros horror-komédia.

Viszont most Blood Snow, aminek az előzetese a tovább után található.

Címkék: amerikai szellem előzetesek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr173271827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása