Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közérdekű közlések I.

2011.09.21. 14:29 Csabi87

Hejhó!

No, a mihez tartást végett most egy kis közérdekű dolog következik, sőt ha már összejöttünk ez alkalomból akkor ne is álljunk meg egynél.

Először is, mint azt már észre is vettétek változott a blog megjelenése. Az előző sablonnal valami gond volt, igazából fingom nincs mi, úgy hogy egyelőre marad ez a megjelenés, remélem nem olyan szar, vagy tán még jobb is? 

Aztán, ami szintén fontos lehet, hogy készítettem egy gmail-es e-mail címet is, ami ez vóna:
talesfromtheblog@gmail.com

Ide nagyon nyugodtan, vagy akár teljesen izgatottan is írhattok, sőt mi több, szeretném megint jelezni, hogy nagyon nagy szeretettel és farok csóválva (de nem úúgy ;) várom olyan emberkék esetleg orkok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a blog szerkesztésében. Ez alatt mondjuk leginkább ajánlók írását, esetleg interjú fordításokat, vagy bármi más jó dolgot értek. Szóval az ilyesfélék ide jöhetnek: talesfromtheblog@gmail.com

Aztán mindenképpen említést kell tenni arról is, hogy végre elkészült a blog Facebook oldala is, mert az meg ugye elég menő mostanság. Nagyon fogom szeretni azokat, akik dobnak rá egy like-ot: TalesfromtheBlog FB oldal

Illetve még egy dolog. A blogon megtalálható ajánlók egy másik blogon is fent vannak, ugyanebben a formában (enaztanlattam.blog.hu) azt nem lopta el senki, az egy másik blog, ott a filmes élményekről írok és néha oda is teszek valamit innen, meg ide is onnan. 

Akik pedig szívesen olvasnának szórakoztatónak szánt blogot, baráti szeretettel ajánlom az enaztantudom.blog.hu-t, amit szintén én szerkesztgetek! Tessék meglesni! Hajrá!

Címkék: közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr773243451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása