Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megint King adoptáció, trailer

2011.09.03. 08:20 Csabi87

Ezek a King adoptációk kezdenek olyanok lenni mint a gombák... csak úgy nőnek ki mindenhova, szerteszéjjel. Ezúttal ugyanis Pablo Macho gondolta úgy, hogy megfilmesít egyet a horroríró művei közül, méghozzá a The Things They Left Behind címűt. Ez a történet egyébként a 2001 szeptemberi tragédia egyik túlélőjéről szól és egyébként szűk háromnegyed órás lesz és a szomorúság, hogy csak film fesztiválon fogják levetíteni. Persze ki tudja, mit hoz a jövő...

Ami még érdekes lehet, hogy Pablo Macho a Dollar Baby program keretein belül nyerhette el a megrendezés jogát. A program egyébként egészen tök jól néz ki. A program lényege, hogy néhány kiválasztott és nem mellesleg szerencsés filmkészítő elkészíthet egy King filmet mindössze 1 dollárért.

Íme egy 2 perces előzetes:

Címkék: stephen king előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr183198577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása