Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nicholas Cage új thrillere: Pay the Ghost

2015.08.29. 23:43 Csabi87

Nem akarok köcsög lenni, de a Pay the Ghost kapcsán elgondolkoztam azon, hogy mikor is láttunk utoljára igazán jó Nicholas Cage filmet. Oké mondjuk akadnak hellyel-közzel szerethető produkciók a színész nevével fémjelezve, de azt gondolom a mennyiség bőven a minőség rovására ment a színésznél az utóbbi időben.

pay-the-ghost.jpeg

Ezért is állok félve a szeptemberben érkező thrillerhez, amelyben az egykor még Oscart érően játszó színész kapta a főszerepet. A női főszerepben pedig azt a Sarah Wayna Calliest láthatjuk, aki kicsivel szebb, mint amennyire tehetséges, de előbbit sem feltétlen viszi túlzásba.

Mindenesetre a Pay the Ghostban ők ketten egy házaspárt alakítanak, akiknek egy halloween-i karneválozás során eltűnik a fiúk - mielőtt azt hinnéd, hogy a The Walking Deadben anya karakterként makulátlan Lori hagyja el, hát most nem. Egy évvel később továbbra sincs se híre, se hamva a srácnak, főhősünk azonban úgy gondolja, hogy az egész ügy mögött valami természetfeletti dolog állhat, ezért nyomozásba kezd.

A rendezést a német születésű Uli Edel vezényelte, akinek többségében tévéfilmek és sorozatepizódok fűződnek a nevéhez. A sztori alapját pedig Tim Lebbon regénye adta.

Címkék: előzetesek pay the ghost

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr707744638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása