Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

George A. Romero zombis sorozatot forgatna

2015.05.23. 17:02 Csabi87

A zombizsáner atyjaként is szokás emlegetni George A. Romero urat, akinek tényleg remek és mondjuk kevésbé remek filmek is fűződnek a nevéhez. Az úriember egyébként kicsit olyan, mintha nem öregedne, de ez nekünk rajongóknak pont így van jól.

empireofthedead.jpg

Jelenleg is újabb projekten töri ősz hajjal burkolt buksiját és természetesen ez alkalommal sem csillámpónikról és varázsszőrű egyszarvúakról szeretne filmet készíteni, hanem maradna a megszokott élőholtas produkción belül.

Az Empire of the Dead című zombis képregényből szeretne minisorozatot készíteni. Ez nem is tűnik olyan fura ötletnek, már csak azért sem, mert a Marvel berkekben megjelent 15 füzetből álló sorozatot Romero jegyzi egyébként is. A széria esetében produceri feladatok látna el.

Egyelőre ennyit tudni, de kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki az ötletből, azt ugye tudjuk, hogy egy zombis széria bőven lehet mainstream és imádat tárgya. Ja és arról ne feledkezzünk meg, hogy az Empire of the Dead nem ám csak egy biszem-b@szom zombis történet, ebben ugyanis még vámpírok is akadnak. Én szóltam.

Címkék: sorozat zombi empire of the dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr317485576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása