Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Faszának tűnő ördögűzős film a láthatáron

2015.03.21. 16:33 Csabi87

Őszintén szólva nem vagyok az a fajta, aki összeizzadja magát az ördögűzős/megszállós filmek láttán, viszont azért a zsáner tartogat néhány kötelező és igazán ütős filmet, ez nem is kérdés.

Mark Neveldine soron következő filmje pedig akár még jól is elsülhet. A direktor a Statham főszereplésével készült Crank filmekkel tette le a névjegyét, majd a Gamer és a Szellemlovas folytatása, utóbbiért mondjuk kár volt. 

the-vatican-tapes-2015.jpg

A soron következő darab pedig a The Vatican Tapes, ami talán a címével már elijesztheti az arra hajlamos nézőközönséget, hiszen első blikkre azt hittem egy újabb found footage marhaság lesz a végeredmény, de nem teljesen, érdemes megnézni az előzetest.

Az alapján mondjuk archív felvételek formájában akadnak majd ilyen jelenetek is, de talán ezekből nem lesz túl sok. Amúgy pedig egy lány lesz a főhősünk, aki megvágja magát, majd megszállja a gonosz - többet se aprítok hagymát, nehogy aztán. A helyzet egyébként odáig fajul, hogy a Vatikán szakavatott ördögűzőire is szükség lesz, viszont ők sem nagyon boldogulnak a gonosszal, hiszen egy egészen vehemens démonnal van dolguk. Persze láttuk ezt már ezerszer, de a trailer szerintem akár biztatónak is nevezhető. 

A végeredmény a tengerentúlon júliusban érkezhet, a főbb szerepekben pedig a Bates Motelt is megjárt Kathleen Robertson, a Gladiátor jó barátja, Djimon Hounsou és a majdnem obszcén nevű Michael Peña tűnik fel.

Címkék: előzetesek the vatican tapes

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr357289117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása