Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jöhet a Housebound remake

2015.02.12. 17:49 Csabi87

Annyira bírom az amerikaiakat. Készül egy jó film külföldön, megtudják, majd elkészítik a saját változatukat a saját színészeikkel. Ők úgy szeretik, gondolom a fene nagy hazafiasság miatt.

A Mártírok is erre a sorsra jutott, többek között persze, csak egy a legutóbbiak közül, viszont az új-zélandi Housebound 2014-es, az amerikai változat pedig már készül, a szokásjognak megfelelően az eredeti író és rendező, Gerard Johnstone felügyelete mellett. Pedig esetünkben még a nyelv is közös, de értünk is mi hozzá.

housebound-12.jpg

A Housebeound egyébként Peter Jackson szerint is fasza és többségében pozitívan nyilatkoztak a filmről, én is bírtam, igaz ha már Új-Zéland és 2014, akkor talán a What We Do in the Shadows az ütősebb, de ezzel egyáltalán nem az amerikai remake-gépezetnek szeretnék tippeket adni.

Címkék: housebound

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr117165297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása