Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hangok a fejben

2015.01.14. 12:31 Csabi87

Még 2013-ban a South by Southwest fesztiválon mutatták be Yousseff Delara és Victor Teran közös filmjét az Enter the Dangerous Mind című thrillert, ami egyesek szerint az utóbbi idők legjobbja a pszicho-thrillerek között.

Ennek ellenére a nagy közönség majd csak idén februárban láthatja a végeredményt, ennek apropóján pedig poszter és előzetes is érkezett a filmhez.

enter-poszter.jpg

A történet főhőse egy Jake nevű srác, aki ma már zeneszerző, de annak idején szörnyű dolgokon ment keresztül. Az élete egyébként sem habos torta, viszont amikor megismerkedik Wendy-val reménykedni kezd abban, hogy végre minden jól alakul. Jake viszont téved, a fejében mindig is megbúvó hangok felerősödnek és sötét múltja is mindinkább megpróbálja hatalmába keríteni. Ennek pedig gondolhatod, hogy nem lesz szép eredménye.

A főszerepben Nikki Reed és Thomas Dekker lesz látható.

enter-poszter-poszter.jpg

Címkék: thriller előzetesek poszter enter the dangerous mind

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr907073329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása