Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt az iZombie előzetese

2015.01.13. 08:52 Csabi87

A CW márciusban indítja útjára az iZombie című új sorozatát, amelyben adott egy zombilány - ez mondjuk abban merül ki, hogy nagyon fehér és karikás a szemei - aki kórboncnokként dolgozik és előszeretettel fogyasztja el a "páciensek" agyát, hiszen nekik az már úgysem kell.

izombie-ban.jpg

Ezzel egy időben viszont az elhunytak emlékei is megjelennek előtte, így csak hamar ott lyukadunk ki, hogy hősnőnk besegít a helyi rendőrségnek a bűnügyek felgöngyölítésében.

Ehhez végre egy előzetes is érkezett, ami engem továbbra se győzött meg. Mondjuk a CW-n nem is én vagyok a célközönség.

Címkék: sorozat előzetesek zombi izombie

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr507066927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butyokkapitany 2015.02.08. 21:36:45

Valahogy úgy érzem a zombi vonal fejlődése egy szép nagy hullámmal ábrázolható. eleinte voltak a lassú, csoszogó, agyevő, alig félelmetes zombik, akik egyre gyorsultak, már húst is ettek, szétbelezték az embert, stb., egy két fajnak már szuperképességei is voltak, lásd Kaptár, de alapvetően a zombi valami félelmet keltő lényként élt az emberek agyában, és ezt a rémképet a 28nappal/héttel később, a holtak hajnala és ezredforduló környéki társaik vitték a tökélyre. Eztán elkezdtünk visszafejlődni, jöttek ismét a lassú, simán kerülgethető, max kinézetükben félelmetes zombik, majd ők is leredukálódtak bútordarab szintre, végül eljutottunk az emberies, beszélő zombikig, a szerelmes zombikig, tavaly az in the flesh-el a meleg zombikig, és most már ott tartunk, hogy a zombik rament esznek hullák agyával, és közben detektívesdit játszanak. Emlékszem az időkre, mikor még a zombiapokalipszis fogalma rémálomként kísértett bennünk, és kezdem hiányolni azokat az időket. És itt most szigorúan az önmagát komolyan venni szándékozó alkotásokról esett szó, vígjáték és zs vonal lehetőleges mellőzésével.

süti beállítások módosítása