Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érezted már úgy, hogy valaki követ?

2014.12.07. 11:27 Csabi87

Biztos szar érzés lehet. David Robert Mitchell rendezőnek pedig akár különösen rossz élményei is lehetnek és elképzelhető, hogy az It Follows című filmjének azért a szóban forgó téma adja az alapját.

Főhősünk egy 19 éves lány lesz, aki ahelyett, hogy a fiúkkal és az iskolával foglalkozni inkább üldözési mániában szenved. Lépten-nyomon úgy érzi, mintha valaki követné és ott volna a sarkában. Aztán mivel horrorral van dolgunk, valószínűleg a megérzései teljesen helytállóak.

it-follows-poster.jpg

A produkció már jó néhány fesztivált megjárt, a nagyközönséghez talán majd valamikor jövőre érkezhet meg, addig viszont itt egy előzetes, ami nem mutat sokat, ellenben mégis egész frappáns. Csak kattintani kell érte.

Címkék: előzetesek poszter it follows

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr266963853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása