Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valószínűleg lesz Náci zombik 3.

2014.10.24. 17:29 Csabi87

Idén mutatkozhatott be Tommy Wirkola Náci zombik című sikerének folytatása, ami szerintem messze felülmúlta a várakozásokat és kenterbe vágta az első részt is, hiszen humorosabb, gusztustalanabb, gátlástalanabb és ütősebb volt, mint a kezdés.

A norvég rendező pedig nem rég elárulta, hogy ha minden jól megy és a második rész pénzügyileg jól teljesít, akkor könnyen lehet, hogy megszülethet a harmadik felvonás is. Sajnos az eddigi pénzügyi adatokról, nem igazán találni infókat a neten, de bízzunk benne, hogy jól teljesít a produkció.

deadsnow-1.jpg

A folytatással kapcsolatban Wirkola azt is elhintette, hogy igazából ötlet az volna, hogy Martin barátunk a második rész végén becsajozott, még ha a leányzó zombi is, ez viszont utat adhat egy közös gyereknek, ami egy félig élő, félig holt kisded lehetne, erre még úgysem nagyon volt példa. Sőt a harmadik rész akár magával a borzalmas világra jövetellel is kezdődhetne.

Wirkola tehát nem szenved hiányt ötletekből, így azon nem fog múlni, hogy trilógia legyen a filmből. A rendező egyébként a felnőtt Jancsi és Juliska történet forgatókönyvét már elküldte a Paramount részére, viszont azt is kijelentette, hogy rendezőként nem szeretne részt venni a folytatásban. Ehelyett újabb projekteken dolgozik, most például valami olyanon, amire sikerült leszerződtetni Noomi Rapace-t.

Címkék: zombi dead snow 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr696829633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása