Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 15 legjobb The Walking Dead karakter - 3. rész

2014.06.13. 13:40 Csabi87

Fiatalok és idősek! Elértünk a lista utolsó részéhez. A szavazatok alapján a többség úgy gondolta, hogy a tovább mögötti 5 karakternek van létjogosultsága az előkelő top5-ös helyeken.

A kattintás után spoileres részekkel is találkozhatsz. Ennek fényében folytasd az utad!

5. Glenn Rhee – Steven Yeun

twd-glenn.jpg

A fickó, aki tankból ment embereket, aki úgy rázza le a zombikat, mint senki más és akinek sikerült meghúznia a sorozat talán legjobb csaját. Mázlista a srác az egyszer biztos. Glenn egyébként valóban szimpatikus figura, hiszen annyira jót akar, hogy már-már az ember azt hinné, hogy valami Kozsó reinkarnációval van dolga, pedig nem, Glenn csak jó arc és nem egy szomorú szamuráj, már csak azért sem, mert dél-koreai a színész.

Yeun számára a sorozat hozta meg az elismertséget, amúgy nem hiába, hiszen tényleg ügyes, amit jól példáz az is, hogy a Chew című tévés krimiben főszerepet játszhat, de a jó című The Aquariums of Pyongyang: Ten Years in the North Korean Gulag-ban is ott lesz.

4. Michonne – Danai Gurira

twd-michonne.jpg

Na ki maradt le éppen a dobogóról? Szegény Michonne, aki ezért még az is lehet, hogy lekardozza a fejünket. Kár érte, mert a legtökösebb női karakter, akinek sok zombi van a rovásán. Ha jobban belegondolunk és megfeledkezzünk Daryl-ről, akkor a legbadassabb karakter címet is ráaggathatjuk, hiszen kitépett álkapcsú és levágott karú zombikkal lófrálni a vadonban menő. Az pedig külön annak számít, hogy a kőszívű jány idővel felolvadt, megismertük a történetét és megszerettük. Danai Gurira köszi.

Ha bírod a színésznőt, akkor a 2010-es nigériai filmmel a Mother of George-dzsal kell próbát tenni vagy megnézni A látogatót 2007-ből, de ha nagyon figyelsz akkor Wes Craven 2010-es Vedd a lelkem! című filmjében is rábukkanhatsz.

3. Tyreese – Chad L. Coleman

twd-tyreese.jpg

Az upgrade-elt T-Dog valahogy a dobogó alsó fokára verekedte magát, meglepve minket, nem hittük volna, hogy ekkora kedvencről van szó, persze annyira talán nem is nagy csoda, hiszen a jóságos mackó az utóbbi évadban mindent megtett a népszerűségért. Még a képen látható arcberendezést is magára rántotta.

Chad Coleman amúgy többnyire sorozatok epizód szerepeiben tűnt fel illetve az egy évadot megélt I Hate My Teenage Daugher-ben is láthattuk, de azt a vígjátékot azért nem kell erőltetni. Inkább bízzunk abban, hogy néhány évadot még ő is kihúz a TWD-ben.

2. Rick Grimes – Andrew Lincoln

twd-rick.jpg

Rick megszerezte a kötelező dobogós helyet, amit ha kevésnek gondol, akkor még agyon is lőhet minket. A seriff a sorozat fő-főszereplője, aki pár napos kómából felébredve találkozik szembe az igényesen elzárt hallottakkal és ha kell lovacskázik is egyet a városban, meg tankokba bújik el. Az ember, aki vezetőnek született, de néha nem akar az lenni, máskor pedig diktatórikus módszerekhez nyúl és már-már a reklámadót is bevezeti, olyan szigorú.

Andrew Lincoln annak idején a Válaszcsapás című sorozatot hagyta ott a zombi hajkurászás kedvéért a lépés pedig, mint tudjuk több volt, mint jó.  A színészt egyébként láthattad a Médiumban, az Igazából szerelemben és A fekete ruhás nő egy ’97-es feldolgozásában is. Viszont úgyse onnan emlékszel rám, hanem a TWD-ből, mert ilyen tökös seriff nem terem minden bokorban.

1. Daryl Dixon – Norman Reedus

twd-daryl.jpg

Meglepődsz, hogy Daryl-t találod a lista első helyén? Biztos nem. Az ember, aki csapzottan is badass, az ember, aki annyira menő, hogy mióta óvatosan meghagyja a bajszát és a szakállát én sem borotválkozom. Daryl Dixon egy igazi férfi, aki talán Chuck Norris-szal is képes volna szembeszállni. Egy férfi, aki ért a nőkhöz, a vadászathoz és fél kézzel elbánik bármelyik agyatlannal. A férfi, aki ha kell sír és bátran vállalja, hogy a jelenetből internetes meme lesz. A férfi, akire minden férfi hasonlítani szeretne, de képtelenség a nyomába érni csak arra vagyunk jók, hogy a szánkba hamuzzon. Ódák szereplője, a legnagyobb karakter, aki nem azért hallgat, mert T-Doghoz hasonlóan nem kapott szöveget, hanem azért, mert csak. Az egyetlen és utánozhatatlan Daryl Dixon. Állj fel a székből és tapsolj!

Norman Reedus annak idején ’97-ben feltűnt a Mimicben, ott volt a 8 milliméterben, a Penge 2. részében,a Gyilkos szándékban, A horror mestereinek egy epizódjában és A hírnök 2. részében – jó az szar volt, de ott van, nézzed meg! – az Air című sci-fi, thrillerben pedig hamarosan főszereplőként szintén ott lesz. Azt is nézzed majd meg!

Egyébként szeretettel ajánljuk a sorozat hazai Facebook-os rajongói oldalát.

Címkék: sorozat toplista zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr606297923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.14. 09:03:46

tyrese mégis mivel érdemelte ki a dobogós helyet?!

Bikli néni 2014.06.14. 20:35:22

De jó, az utolsó részre csak idetaláltam, köszi a posztokat és a szavazást is!

Most megnéztem gyorsan a top15-öt, és azt kell mondanom, el vagyok képedve. Azon már meg se lepődöm (csak szomorúan fejet csóválok), hogy mert Rick a főszereplő, ezért neki ott kell lennie az elején. Mondjuk Daryl győzelme vitán felül áll, a legkirályabb karatker az egész sorozatban. Jól tudom egyébként, hogy a képregényben ő nem is létezik?

Glenn-nel nekem egy bajom van, szerintem itt nagyon sokan szavaztak, akik még nem látták az összes kijött részt. És - SPOILER! - Glenn az első évadban még olyan helyes kis cingár jófiú volt, az utolsó végére meg olyan súlytalan, kényelmes, fotelben elhízott fílingjű pasi lett, akinek köze nincs már ahhoz a tökös sráchoz, aki Ricket kimentette a tankból az elején.

Tyreese-ről gőzöm sincs, mit keres a lista elején, valószínűleg ő azon kevés karakterek egyike, akik nem annyira megosztóak, hanem valóban, szimplán csak a jóságos mackó kategória. (Mondjuk valahol azt olvastam, hogy ennek köze nincs a képregényes karakterhez, mert az igencsak más vonulat, de ezt nem tudom, nem olvastam a képregényeket.)

Mondjuk én Hershelt simán betettem volna a top5-be, de tudom, a többség akarata... :)

YessicaHard 2014.06.14. 20:53:20

Tyrese helyezését én nem is értem. Részemről Carol sokkal inkább dobogós.

wovbagger 2014.06.14. 21:48:48

Tyreese a Top 5-ben? Érdekes a nézők ítélte. Szerintem ő a legbénább, legbárgyúbb, legtöketlenebb karakter az egész mezőnyben.

Daryl és Rick mellett nekem a legjobbak a Michonne, Carol, Maggie trió tagjai.

Ha pedig valaki a Váalszcsapáson kívül jó Andrew Lincolnos sorozatot szeretne, akkor itt van ez a kilencvenes évek végéről:
www.imdb.com/title/tt0115390/?ref_=nm_flmg_act_34

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2014.06.14. 21:58:02

Nmost azért Norman Reedus-nál nem emlteni az rohadtjó Boondock Saints-et, ahol főszereplő, több, mint elégtelen.
Hogy lehet ezt elfelejteni?

A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.06.14. 22:02:22

az egészből penge volt a legérdekesebb, meg is nézem izibe :)

Battenfeld 2014.06.15. 03:28:36

Carl nincs a top5-ben? Ő a legnagyobb arc az egész sorozatban.

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2014.06.15. 20:28:25

Tyreese helyére inkább Hershel papát tenném, de amúgy jó kis lista. :) Az én dobogómon Rick, Hershel, valamint a Carol/Michonne kettős állna. :D

fransancisco 2014.06.16. 14:28:45

Questions. Questions everwhere.
Glenn? Tyreese?
AZ nem lehet, hogy a polkor lobbi nyomta be öket, bosszúból, hogy egy badass déli redneck van a dobogó tetején?

Rhitana 2014.06.16. 15:26:36

A KISCSERKÉSZ FEKA A HARMADIK HELYEN???!! EZ KOMOLY?? MIÉRT, EMBERTÁRSAIM, MIÉRT???
és - fenntartva korábbi véleményemet - Merle-nek mindenképp a top5-ben volna a helye.

ehhh..

Masamune 2015.02.20. 18:54:22

Nagyon gyermeteg a cikk.

süti beállítások módosítása