Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The rókabőr of Michael King

2014.06.07. 14:37 Csabi87

Tökre elképzelem, ahogy David Jung otthon ül, a bérelt lakás nappalijában, a Nap éppen fel kell és beszűrődik a reluxán, hősünk pedig a billentyűzet fölött görnyed és várja, hogy megszállja az ihlet. Aztán felcsillan a szeme, szinte látni, hogy megjelenik a "HEURÉKA!" felirat a feje felett és lázas munkába kezd. A végeredmény pedig egy történet lesz, amiben adott egy pasas, akit megszállnak. Őrület, hogy micsoda fantázia van ebben a srácban.

A The Possession of Michael King-nek egyébként már a címe páratlanul körülírja azt, hogy miről is van itt szó. Lesz egy főhősünk, akti Michael Kingnek hívnak és jól megszállják. Már a hideg is ráz. A fickó története egyébként úgy néz ki, hogy miután a felesége meghal úgy dönt nyomozni kezd természetfeletti ügyben - pedig előtte se Istenben, se Ördögben nem hitt - és erről a témáról forgat dokumentumfilmet. A forgatások során azonban hatalmába kerítik ők a gonosz erők és bumm.

Arról nem szól a fáma, hogy a film esetleg a költséghatékonyság jegyében kézi kamerás módszerekkel készül-e - a leírásból úgy tűnik igen.

A poszter egyébként jó, de nem iszunk előre a medvebőrére. 

The-Possession-of-Michael-King-Poster.jpg

Címkék: poszter the possession of michael king

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr236284829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása