Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Syfy is zombisorozatot akar

2014.04.08. 08:32 Csabi87

A Syfy csatorna az Asylummal együttműködve eddig mindig kivette a részét a baromságokból és rendre lecsaptak a sikerprodukciókra, hogy aztán a saját szájízük szerint készítsenek belőle valamit.

Most úgy tűnhet, hogy a The Walking Dead sikereit látva fájdult meg a szívük, ezért szeretnék szabadjára engedni a saját zombijaikat. A koncepció egyébként már meg is született. Egy 13 részes projektben gondolkoznak, amelyben adott egy úriember, akinek a vére megoldás lehet a zombivírus ellen, csak a tagot el kell juttatni A-ből B-be, ehhez jönne tehát még hozzá néhány jó pofa karakter na és persze azt is fontos lehet megemlíteni, hogy a megmentő pali ugyan az emberiség utolsó mentsvára, azért neki is akadnak titkai.

Lerágott csont, de azért bízzunk az igényes kivitelezésben és akkor majd meglátjuk. A tervek szerint ősszel eresztenék útjára a Z Nation nevet viselő sorozatot. 

Címkék: sorozat zombi z nation

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr235984913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.08. 09:08:49

a varázslók, vámpírok divatja vége, most jönnek a zombik. :S

süti beállítások módosítása