Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nővérkés fantáziák kicsit másképp

2014.02.09. 07:29 Csabi87

Douglas Aarniokoski kisebb pofonnal készül azok számára, akik lenge ruhás, szexéhes nővérkékkel fantáziálnak, ugyanis új meglehetősen kendőzetlennek tűnő thriller-horrorjában egy drága kórházi dolgozó kerül a középpontba, aki első ránézésre egy makulátlan kis angyal, viszont, amikor leszáll az éj, akkor előbújik a kisördög, aki előszeretettel fogyaszt férfiakat, főleg a csalfábbakat.

A tovább mögött most egy új előzetest találsz a Nurse-höz. Biztató. A poszter is:

nurse3d-poster-1.jpg

Címkék: előzetesek poszter nurse

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr635805757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.02.09. 21:05:51

Megnéztem, átlagos B film. Ez a nő nagyon erősen túljátssza a szerepét, idegesítő, ahogy lassítva beszél, meg ahogy vonaglik járás közben. A vége nem tartogat nagy meglepetést. Azért szórakoztató film, egyszer meg lehet nézni, csak nem kell sokat várni tőle.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.02.10. 07:39:49

@retrovírus: Ehh, kár érte, pedig az előzetes egész biztató.

2014.02.10. 22:54:18

@Csabi87: Egy pozitívuma azért eszembe jutott: a zsáner átlagánál lényegesen több a nudity benne. Ez a csaj gyakorlatilag a jelenetei felében meztelen. A szőke csaj pedig (Katrina Bowden), aki amúgy fényévekkel szebb és természetesebb ennél a spanyol nőnél, és semmilyen filmben nem villant semmit, itt egy teljes segget megmutat zuhanyzás közben. Ez B-filmtörténeti jelentőségű:) Ő már messze nem noname, de nem is igazi sztár, bár szerintem mindene megvan hozzá, hogy kitörjön ezekből a low budget filmekből.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.02.11. 07:39:48

@retrovírus: Katrina Bowden tényleg ez ügyes, meg ha villant, akkor már élmény lehet. Egyébként igen, a spanyol nő kifejezetten ijesztő, így az előzetesek alapján is. Az Utopia-ból a Jessica Hydeot alakító színésznő ilyen Fiona O'Shaughnessy. Tőle is félek :D

2014.02.11. 23:09:43

@Csabi87: Igen, alapvetően az a baj a castinggal, hogy a nő ilyen femme fatale szerepet akar játszani, akinek senki nem tud ellenállni, de a valóságban inkább ijesztő és idegesítő, nem pedig izgató. Nem tudom, mi járhatott az alkotók fejében, amikor a spanyol nőt találták legalkamasabbnak a szerepre. Mentségére legyen mondva, annyira túljátssza, hogy az már inkább kikacsintás a szerepből, nem lehet komolyan venni, és szerintem ő se veszi magát komolyan.

Vele ellentétben a szőke lány, a maga természetességében, pont olyan, akitől mindenkinek leolvad az agya a gyönyörtől. Már a Reunion láttán is rákerestem az imdb-n, hogy ki ez a bombázó ilyen butapicsa szerepben, és azóta is mindig megcsodálom. Remélem, idővel kap majd jobb szerepeket is. Simán lehetne ott pár év múlva, mint olivia wilde pl.

süti beállítások módosítása