Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Januárban forog a Rosemary gyermeke remake

2013.12.11. 10:47 Csabi87

Emlékeztek még a Polanski-féle Rosemary gyermekére? Hogy is lehetne elfelejteni. A '68-as film újráját egy ideje már szeretnék elkészíteni, de az eddigi tervek mind dugába dőltek, most azonban könnyen elképzelhető, hogy mégis tető alá hozzák a projektet.

Az ötletgazda NBC részéről elmondták, hogy a sztori azért modern köntöst kapna és a helyszín is valószínűleg Párizs lenne, de azért az eredeti Ira Levin regény nem lenne egy az egyben kiherélve.

rosemary.jpg

A történet főhőse egyébként Rosemary - na ki gondolta volna - aki férjurával új házba költözik. Igaz a szomszédok kicsit titokzatosak, de barátságos a természetük. A boldogság tehát adott és csak tovább fokozódik, amikor Rosemary rájön, hogy babát vár. Igen ám, csak a dolog mégis fura, olyan, mintha maga a Sátán erőszakolta volna meg és az ő gyermekét várná.

Címkék: rosemary gyermeke

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr45685742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása