Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sorozatot a népnek!

2013.12.03. 12:30 Csabi87

Újabban abszolút nincs hiány horror vagy legalább horror elemekkel operáló sorozatokból és úgy tűnik ez a jövőben sem lesz másként. A baj csak az, hogy nem eredeti ötletekről beszélhetünk, hanem filmek megsorozatosításán, hogy ilyen szép szóval éljek.

Idén is láthattunk erre példát jó néhány alkalommal, hiszen volt Hannibál, Bates Motel, meg most legutóbb talán a Dracula, jövőre pedig jön az Alkonyattól pirkadatig sorozat - mondjuk ott legalább az eredeti ötletgazda megvalósításában.

Ez a vonat pedig a jövőben is tartogat rakományt.

Kezdésként például felmerült a Sin City sorozat ötlete, ez mondjuk kevésbé horror, meg kevésbé blődség, hiszen az alapul szolgáló képregény talán még adja is az ötletet.

themist.jpg

Aztán emlékeztek még A ködre? Nem a reggelire, hanem a Stephen King-féle történetre, amit 2007-ben Frank Darabont filmesítette meg és egy egész korrekt darabot kaptunk, nős ebből meg 10 részes sorozatot szeretnének. Sok konkrétum egyelőre nincs, pedig baromi kíváncsi vagyok, hiszen első blikkre ebben talán kevesebb a potenciál.

Az NBC pedig a Dracula után a Wolfman sorozat megvalósításában is gondolkozik, ezért pedig pont a vámpíros sorozatot is jegyző Daniel Knauf lehet a felelős.

Ha pedig már horrorsorozatok, akkor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az AMC pedig tervezi egy The Walking Dead spin-off indítását. Egyébként ez mind szép és jó hír.

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr765672740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása