Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Aki bújt, aki nem, jön a film!

2013.11.18. 17:55 Csabi87

Ha Forma-1-es hasonlattal akarok élni, akkor a Jeepers Creepers 3. része, kicsit olyan, mint a Lotus és a Quantum befektető csoport kapcsolata. Ott is a hitegetés és az ígérgetés megy és végtére is Victor Salva sem szolgált eddig ennél többel. Csak míg az említett királykategóriában pár hónapja tart ez a folyamat, esetünkben hosszúk évek óta vágjuk a centit.

Nem mondom, hogy most a végére értünk, de több helyről is megerősítették, hogy szépen lassan tényleg megkezdődhet a forgatás. Az előző felvonás 10 éve készült, így abszolút időszerű a dolog, a rajongók pedig azóta tűkön ülve várják, hogy na akkor mi a bré lesz.

A film a Cathedral alcímet viselné és a főgonoszt továbbra is Jonathan Breck alakítaná, valamint Ray Wise bácsi is visszatérne, hangulatában pedig a két korábbi részt idézné, de igyekeznének egy kis újat is belevinné a történetbe. Főhősnőnk amúgy az első részben is feltűnt Trish Jenner volna - ez alkalommal is Gina Philips alakításában.

No akkor elő a centit, hátha most nem fújják le az egészet.

jeepers-creepers-01-610x398.jpg

Címkék: jeepers creepers 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr935642204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2013.11.19. 10:57:08

Az első film nagyon hangulatosan kezdődött. Egészen addig bíztam benne amíg meg nem jelent ez a csupafog békaember. Így inkább vígjáték.

Edwest 2013.11.20. 22:20:14

Nekem nagy kedvencem a film, és már nagyon szeretném, ha végre a harmadik rész is elkészülne. Elég türelmetlenül várom. Ezt Ti is tapasztalhattátok, mikor pár hete rátok írtam, hogy tudtok-e róla valamit. Bocs! :)

S.Witwicky 2014.09.21. 15:14:43

Egyik kedvenc filmélményem az első rész!Emlékszem a másodikat úgy vártam anno,mint a Messiást,mostanra kicsit megfakult a lelkesedés,de miattatok előkerült a centi :) :) :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.09.21. 18:05:45

@Edwest: Igen, hát időközben ez az infó jött. Azért kár, mert tényleg baromi régóta várunk rá és annyi szarra adnak pénzt, Salva meg azért nem is csapnivaló rendező, ráadásul a harmadik részt is sokan várnák...

@S.Witwicky: Na igen, csak nem tudni, hogy milyen hosszú az a centi.

süti beállítások módosítása