Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 4. évad 3. rész

2013.10.28. 14:07 Csabi87

Hétfő, azaz The Walking Dead nap volt a mai és kaptunk egy részt, ami nem volt rossz, de igazának jónak nevezni is túlzás volna, az előzetes alapján kicsit többet vártam és a múltkor emlegetett dráma és vérengzés arányának ügyes megtalálása most nem igazán volt jellemző, inkább drámát kaptunk. Persze ezzel sincs baj, csak ne menjünk át Farm, ahol élünkbe, mert az kár volna.

A tovább mögött spoileres írás következik.

twd-s04-e03-1.jpg
A nátha tovább gyűrűzik a falakon belül, Karen és David meggyilkolása pedig igazából olaj volt a tűzre, legalábbis belső feszkó szempontjából, a betegség megállítása pedig már régen későinek bizonyult.

Nem is értem Karent miért írták ki, sajnálom, mert egy szerethető női karakter volt, lehetett volna ráépítkezni de sajnos nem így történt, nyilván Carol és Tyreese karakterfejlődésének szempontjából érdekes dolog volt ez a halál. A maguk módján mindketten elindultak azon az úton, amelyet Rick is megjárt - ha egyáltalán már a végére ért - Carol nyilván erősebb jellem, de pont úgy elvesztett fontos embereket, mint Rick, most a kislány élete is veszélybe került és próbál jót tenni a csapatért, de ez mégsem akar sikerülni és jól elsülni. Mondjuk, ha ilyen szempontból vizsgáljuk a dolgokat, akkor Karen halála megérte, hiszen Carol az idei évad egyik legérdekesebb karaktere lett szerintem, főleg a végén adott kurta "Igennel", az nagy jelenet volt.

twd-s04-e03-6.jpg

Tyreese pedig a még Rickesebb utat járhatja be, legalábbis a gyógyszerek elgurultak, ezt a kocsiból kiszállós, kaszálós jelenetnél is láthattunk. Ez egyébként az egyetlen valamire való vérengzés volt az eheti epizódban, mondjuk ez legalább pöpecre sikerült megint, ahogy a millió egy zombi megindul a Dodge Charger Mustang felé aztán egy kis zombikon fennakadás, menekülés és kaszabolás. Köszönöm szépen a horror rajongók nevében is.

twd-s04-e03-4.jpg

Hershel lehet még most érdekes, aki vélhetően elkapja a vírust, így az ő életéért is lehet majd küzdeni, hiszen végképp orvos nélkül marad a csapat, ami jelen helyzetben még kaotikusabbá teheti a dolgokat, na nem mintha most fenékig tejfel volna az élet.

A gyógyszer beszerző túra, egyelőre kudarcra, de legalábbis csiga mértékre van ítélve, így az is jó kérdés lehet, hogy mi lesz Glenn sorsa, aki a mostani évadban egyelőre lézeng, de azért tavaly akadtak remek jelenetei, sajnálnám, ha búcsúznunk kéne tőle.

twd-s04-e03-3.jpg

Amitől kicsit félek, hogy átmegyünk második évadot idéző farmozásba - mondjuk jó nagy barmok volnának az írók, ha hagynák -, bár az előzetes tanúsága szerint a jövőhéten Rickék is kimennek a börtönből, Daryl és kis bandája pedig ugye már kint kolbászol, erre pedig szükség van, mert az egy helyszínes tötymörgéssel hamar unalomba fulladhatnak a dolgok.

twd-s04-e03-2.jpg

A Kormányzó megjelenésére pedig úgy tűnik továbbra is várnunk kell, bár csodálkoznék, ha a kint túrázó csapatok előbb-utóbb nem futnának bele a félszeműbe, remélem erre sem kell sokat várni, mert szeretem ha van egy gonoszabb karakterünk, aki nem egy kvázi láthatatlan nátha formájában jelentkezik.

Addig is ajánljuk a figyelmetekbe a hazai FB-os The Walking Dead rajongói oldalt, érdemes őket lájkolni.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr555603001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása