Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ősi indián szellem, fiatal szőke lányba

2013.10.08. 10:16 Csabi87

savaged.pngOktóberben mutatják be több országban Michael S. Ojeda új akció horrorját a Savaged című biztató darabot.

A sztori igazából egy fajta kicsavart Köpök a sírodra, hiszen adott egy lány, aki halmozottan hátrányos helyzetű, süket is meg néma is, ennek ellenére mégis neki vág a nagy nyugatnak egyedül és ez is lesz élete egyik legnagyobb hibája. Az út során ugyanis belefut egy indián srácba, akit pont néhány helyi redneck üldöz és meglehetősen ügyesen csinálják, ugyanis sikerül végezniük a sráccal. A leányzó persze mindezt végig nézi, segíteni is próbál, de "jutalma" az lesz, hogy a majmok megerőszakolják és sorsára hagyják.

A félholt lányba aztán egy idős, bölcs indián is belefut, aki megpróbálja megmenteni a szerencsétlent, de nem sok sikert könyvelhet el, ezért életre hív egy ősi indián szellemet, aki a lány testébe bújik és bosszút áll a gonosz redneck közösségen.

Az előzetest érdemes csekkolni, nem tűnik rossznak.

Címkék: előzetesek savaged

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr805556003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása