Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Best of Horror 2012 szavazás!

2013.08.26. 12:47 Csabi87

bestofhorror.bmp

Tavaly augusztusban hirdettük meg a Best of Horror elnevezésű szavazásunkat, amelyen közösen szedtük össze a 2011-es év legjobb horrorjait - a végeredményről itt olvashattok - most pedig hasonló dolgot szeretnék véghez vinni.

A 2012-es év legjobb horrorjait keressük és a felállás most is hasonló lesz a tavalyihoz, a szavazás két körben zajlik majd:

Először e-mail-ben várjuk a tavalyi kedvenc horrorjaitok címét - ehhez pedig egy felületet is létrehoztunk, hogy minél egyszerűbb legyen az egész, ezt a tovább mögött találjátok.

A szavazás során nevet, e-mail címet és a három darab 2012-es horrorfilm címét várjuk. Fontos, hogy egy e-mail címről egyszer lehet szavazni illetve a 2012-es horrorfilmek listáját az alábbi imdb linken találhatjátok.

Igen, megint az imdb-t vesszük alapul, ezzel kapcsolatban tavaly is akadtak kérdések és egyet nem értések, mindenesetre idén is maradnánk ennél a módszernél, az egyszerűség kedvéért.

A voksolás első része 2013. szeptember 8-ig tart, ekkor összesítjük a beérkezett szavazatokat és utána folytatjuk a második körrel, ahol már csak a legjobbak mérkőznek meg egymással.

A bejegyzést nyugodtan meg lehet osztani Facebook-on is, hogy minél többen szavazzunk és minél reálisabb képet kapjunk a végén ;)

Szavazásra fel! - A felületet a tovább mögött találjátok!

Címkék: best of horror 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr385477591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mergenc 2013.08.26. 13:01:28

Majdnem ezer filmről beszélünk, még a címek végignyálazására sincs időm, megvárom a második fordulót. :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.08.26. 13:58:11

@mergenc:
Igazából ha az imdb első két oldalát végignézed nagyjából beugrik mi volt és sajnos nem is olyan nehéz kiválasztani három olyat, ami tényleg jó volt.
Persze akkor várunk a második fordulóban :)

mergenc 2013.08.26. 15:33:35

Azért csak erőt vettem a lustaságon és szavaztam. ;)

süti beállítások módosítása