Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Búra alá "költözik" a TV2

2013.08.24. 20:39 Csabi87

under-the-dome-fejlec.jpg

Nem vagyok az a nagyon tévézős fajta, az országos kereskedelmi csatornáktól meg különösen herótom van, a TV2 pedig valószínűleg az ördög egyik melegágya - már ha hiszünk abban, hogy az említett patás lény Hajdú Péter alakját vette fel és ez igazából nem is kérdés.

Mindenesetre a csatorna most beírhat egy piros pontot, ugyanis szeptember 11-től műsorra tűzik A Búra alatt című Stephen King sorozatot, amit mi nagy hévvel követünk nyomon hétről hétre.

Dupla epizóddal startolunk és 21:35-ös kezdéssel, ami egészen baráti, igaz a reklámokkal telepakolva a dupla rész olyan fél 12-kor ér véget, másnap pedig csütörtök lesz, de ne fanyalogjunk annyira, inkább örüljünk annak, hogy minőségi sorozatot láthatunk - remélhetőleg nem is vagdossák agyon, igaz sokat nem kell rajta.

Az infóért köszönet a sorozatwiki.hu-nak.

Címkék: sorozat under the dome

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr465475587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása