Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 10. rész

2013.08.12. 13:45 Csabi87

Megkésve, de annál nagyobb szeretettel, ahogy azt mondani szokták, a miértekkel nem is untatnék senkit, inkább vágjunk bele a Teen Wolf legutóbbi részének visszatekintésébe, hiszen nyakunkon az újabb felvonás.

Katt a továbbra.

teen-wolf-03-10-3.jpg

Az előző rész egészen izgalmasan alakult és jó folytatást ígért, ezt pedig azt hiszem maradéktalanul megkaptuk és a kérdőjelek nagy része is eltűnt, hiszen a 10. epizódot követően sokkal okosabban lettünk Teen Wolf történések terén, plusz nekem külön tetszett, hogy megint lényegében egy helyszínen - a kórházban - játszódott mind a 40 perc.

Azt már a múltkor megtudtuk, hogy Jennifer Blake tanárnéni - alias Julia akárki - a gonosz druida asszony és szerencsére Derek is gyorsan rájött erre és habár a kicsi farkasszíve összetört, azért nem volt sok oka szomorkodni - igaz a liftes incidens ideje alatt ráért.

teen-wolf-03-10-2.jpg

Az Alfa-falka célja talán most már hármasnak is nevezhető, hiszen szeretnék a soraikban tudni Dereket, illetve Scott barátunkat, hiszen utóbbi true alfa, valamint a druida asszonnyal is végezni akarnak, hiszen annak pont hasonló céljai vannak és ezért szedi az emberáldozatokat, akiktől erőt nyer, hogy aztán, amikor a teljes holdfogyatkozás lesz, akkor végezzen az alfákkal, akik annak idején megnyomorították őt. Ez utóbbihoz még egy jó kis flashback részt is kaptunk, sőt mint kiderült Jennifer életben maradásért pont Derek a felelős, persze ez írói részről nem feltétlen nagy érdem, hiszen láttunk már száz meg száz példát arra, hogy a történet felelősök így csűrték-csavarták a dolgokat.

A verekedős részek sajnos most is meglehetősen takarékon égtek és félárnyas helyeken oldották meg őket, minimális látnivalókkal, úgy tűnik erre már egyre inkább nincs pénz, bár gondolom az utolsó részek egyikében azért csak kapunk majd még valamit az arcunkba.

teen-wolf-03-10-4.jpg

Ellenben amellett nem mennék el szó nélkül, hogy a gonosz ribanc druida most miért nem egyből végez az áldozatokkal, legalábbis eddig nekem úgy jött le, hogy kiválasztotta a "szerencséseket" és végzett is velük, míg most összegyűjtötte Stilinski aput és Scott anyut - akik vajon mikor söndörödnek már össze? Persze én se vagyok hülye, nyilván csak így lehet meg menteni a két szülőt, csak kicsit fura megoldás ez most.

Amúgy jó kis rész volt ez a mostani is, tényleg sokat haladt előre a sztori, persze így a vége előtt nem sokkal nem is lehetett volna ez máshogy.

teen-wolf-03-10-5.jpg

Azt meg ugye én kis hibbant ki ne felejtsem, hogy Scott egyelőre úgy tűnik összepacsizik az Alfákkal, hogy megmentse anyut, hiszen a vak farkas még mindig nagy agytröszt és ügyesen keveri a lapokat. Továbbra is tetszik a 3. évad.

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr15457590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása