Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyerj jegyet Az osztag díszbemutatójára!

2013.07.19. 18:56 Csabi87

az_osztag_270x480.jpgA PARLUX Entertainment július 24-én a fővárosban egy díszbemutató keretein belül mutatja be Az osztag című dél-amerikai horrort és ha az nem volna elég jóság, akkor még 3 darab páros jegyet is felajánlottak, hogy meglepjenek Titeket. Hatalmas pacsi és lájk már is jár nekik.

Szóval játék következik, a menetrend pedig a szokásos lesz. A tovább mögött találtok egy e-mail küldős felületet - és nem mellesleg a film magyar előzetesét-, ott tudtok válaszolni a kérdésünkre.

Arra volnánk kíváncsiak, hogy melyik dél-amerikai országban forgatták Az osztagot?

A válaszokat legkésőbb hétfőn (július 22.) 21 óráig várjuk, a nyerteseket még aznap este kisorsoljuk és értesítjük, így aki játszik annak érdemes skubiznia a beérkező e-maileket azon az estén.

A filmről már korábban írtunk, ezt itt találjátok, amúgy pedig ha valaki július 24-én szeretne ott lenni a díszbemutatón az csapja fel a googlet és dobjon meg minket a válasszal!

Hajrá!

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr915415375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása