Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 6. rész

2013.07.15. 12:15 Csabi87

Ott kezdeném, hogy elnézést a csúszásért, ahogy az Under the Dome-mal, úgy a Teen Wolffal is picit elmaradtam, de ugye jobb későn, mint soha.

A múltkori számomra picit csalódást keltő epizód után végre egy nagyon jól összerakott Teen Wolf részt láthattunk, ami tény, hogy erősen lopott innen-onnan - pont mint eddig - de mégis rohadtul hangulatos volt és talán azt se túlzás állítani, hogy kaptunk egy töltelék részt, ami egy jó kis moteles thriller történettel próbált meg elgáncsolni minket és a vége giccset meg a buzi parádét leszámítva - igen ilyen is van, hogy sülne le a bőr a pofájukról - talán az egyik legjobb Teen Wolf epizódról beszélhetünk.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

teenwolf-s03-s06-3.jpg
Főhelyszínünk egy lerobbant, ócska motel volt, ahová hőseink betértek egy éjszakára, hiszen ha ló nincs, mert nincs rá lóvé, akkor jó a szamár is. Igen ám csak, hogy a lepukkant szállóban évente elég sokan követnek el öngyilkosságot, most pedig úgy tűnik vérfarkasainkon a sor.

Az epizód azért csak mérsékelten volt filler, hiszen láthattuk Derek szerelmének beteljesülését is és kiderült, hogy dugás után gyorsabban gyógyul a farkas, valamint Argent bácsi is elkezdte felgöngyölíteni a szálakat, sőt mi a több a végén még a ripacskodó öreg Argentet is láthattuk - ő egyébként nem meghalt az előző évad végén?. Ezen a szálon egyébként kiderült, hogy Argent nagybátyját pont a vakfarkas "ölte meg" így gondolom még nagyobb hévvel csatlakozik a vadászatba.

teenwolf-s03-s06-2.jpg

Ezenkívül pedig tulajdonképpen a moteles történéseket kaptunk, nagyon okosan szinte csak ezzel foglalkoztak. A három farkas halálát egész jól beágyazták az amúgy is gyilkoló druidás keretbe, hiszen ugye hármasával jönnek az áldozatok és most úgy tűnik farkasok voltak soron - kíváncsi vagyok a druida kiléte végre kiderül-e, most biztos felbaszta az agyát, hogy nem sikerült a terve.

Az elején picit csücskösnek tűntek a dolgok, nagyon természetfeletti íze volt az egésznek - nyilván alapból az, csak ez most olyan máshogy volt az -, aztán a vérfarkas részről ezt később a farkasölő porral megmagyarázták, az ő hallucinációik onnan jöttek, viszont az érdekes, hogy Lydia már megint miért hall és lát dolgokat - egyébként a két hülye picsa talán most nem is volt olyan idegesítő, vagy csak lekötöttek a látottak és nem foglalkoztam velük.

teenwolf-s03-s06-1.jpg

Ja igen, az Ethan nevű iker farkas kapcsán egy gusztustalan buzzancs jelenetet is kaptunk, most mit kerülgessük a kását, szerintem ez legalább hárommal volt több a soknál, hiszen nagy részt eddig fiú-lányos kamatyolós jelenetet se kaptunk, itt meg a pofánkba tolják ezt... Persze tudom, tudom. 21. század, meg nekik is vannak jogaik és vonuljunk fel, de hogy az MTV a fiataloknak ilyet mutat, ne is csodálkozzunk, hogy annyi a ratyi. No de elnézést ha valakiben felkavartam a meleg indulatokat...

Ezt leszámítva a végén kaptunk még egy idegölő giccs jelenetet, a szokásos sablonokkal, nem mondom, hogy kellett, de inkább két ilyen, mint egy buzis jelenet - oké, oké, igyekszem ezen túllépni.

Összességében és az utolsó két bekezdésben írtakat leszámítva korrekt epizód volt nekem tetszett és mivel az ajánló csúszott így már mindjárt itt is a következő rész.

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr495405410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása