Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 4. rész

2013.06.27. 22:09 Csabi87

A héten természetesen Teen Wolf téren is haladtunk tovább és egy nem túl rossz részt kaptunk, ami mondjuk talán inkább csak amiatt lehet emlékezetes, mert a fényképezés és a vágás megint picit visszaállt a fasza videóklippes megoldásra - legalábbis most jobban, mint eddig - ez pedig talán sokat hozott az amúgy néhol csücskös epizódon. Panaszra mondjuk továbbra sincs okunk, amit elvárunk ettől a szériától megint csak megkaptuk.

A tovább mögött spoileres írás következik.

teenwolf-3-4-3.jpgAz előző részt valahol ott hagytuk abba, hogy a mindig balfácán Stiles szimatot fogott és rájött, hogy valószínűleg valamilyen minta alapján hullanak a fiatalok Beacon Hillsben. Akkor azt hihettük, hogy a szüzek vannak terítéken, de mint kiderült senki sincs biztonságban és újabb hármas áldozat következik.

A mostani 40 percet egyrészt ez töltötte ki és ennek talán örülhetünk is, mert megint akadt néhány korábban picit elképzelhetetlen véres pillanat, illetve végre egy korábbi szereplőt is elvesztettünk - nem nagyon akarják őket kiírni, amit én gyávaságnak gondolok, na nem mintha a mostani tanár hű de oszlopos tag volna.

teenwolf-3-4-1.jpg

Másrészt Derek is összetalálkozott a vak farkassal, aki egy röhejes és sablonos villámos-dörgős jelenetnél szerényen előadta, hogy ő az alfák alfája, a démonfarkas. Ki az, aki nem nevetett annál a jelenetnél? Azoknak nincs humorérzékük, kicsit átestek a ló túloldalára, mindenesetre Derek háton szúrása és a hozzá kapcsolódó részek jók voltak, talán még a duma is, hogy le kell ölni a saját falkáját és még hatalmasabb erővel fog bírni. Derek barátunk láthatóan elgondolkozott ezen, hiszen bongyorkás kis haverját jól elküldte a picsába.

teenwolf-3-4-2.jpg

Ez a jelenet sor volt a második főbb összetevő, a végére pedig a leggázosabbat hagytam, ugyanis most kicsit jobban előtérbe kerültek az iker farkasok, akik egymásba tudnak bújni, ami szerintem továbbra is buzis, csak úgy, mint a kinézetük, két ekkora nyálgépet nem is értem hol találtak, baromi irritálóak és a színészi képességeik nagyjából Zámbó Krisztián énektudását súrolják. Gáz. Csak úgy, mint ez a két gyerekbanda egymást baszogatja rész... elvették a motort, húzták neki bent a folyosón, aztán milyen menő volt mindenki. Kicsit azt hittem, hogy a High School Musicalt nézem, persze vágom én, hogy eléggé hajaznak az itteni dolgok az ottaniakra, de azért néha akadnak biztató megoldások, ez most nem az volt.

teenwolf-3-4-4.jpg

Mint ahogy továbbra is bosszantó, hogy az iskolában mindenki hallássérült, hiszen Stiles kurva jót hangoskodott miközben Lydianak előadta, hogy a gyilkosságokkal mi lehet... senki nem hallott belőle egy szót se... hmm.

Allison picit most is háttérbe szorult, amit nem bánok, sőt a kérdés is felmerült bennem, hogy talán szándékosan szorítják háttérbe, mert minek erőltetni a bohócot, ha vannak jobb attrakciók is? Csuda tudja, az előzetes elnézve a következő epizódban talán megint többet látjuk.

teenwolf-3-4-5.jpg

A zenék, a vágások jók voltak, amolyan MTV-sek, de tetszett és igazából aki tudja, mit kap ettől a sorozattól az még örülhet is, hiszen továbbra is egész tűrhető ez az új évad. Várom is a következő felvonást.

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr905381199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása