Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 2. rész

2013.06.12. 12:55 Csabi87

Hétfőn az MTV leadta a Teen Wolf következő részét, ami nézettségi adatokban nagyjából hozta az előző rész számadatait és talán annak fényében, hogy ez alkalommal egy izgalmasabb epizódot kaptunk - egy faszább zárással - akkor gondolhatjuk, hogy nagy csökkenés ezután sem lesz.

Sok akció mondjuk most sem akadt, de összességében mégis jobban sikerült ez a meglehetősen sötét rész, legalábbis, ami a képi világot illeti.

A legjobb viszont az lesz, ha a tovább mögött spoileresen folytatom.

teen-wolf-s03-e02-3.jpg

Azt már eddig is tudtuk, hogy a gonosz alfa farkasok elrabolták Ericát és Boydot - a két idióta vérfarkast, akik a 2. évadban ripacskodásukkal hívhatták fel magukra a figyelmet. A kedves vérfarkasok pedig abban bíznak, hogy társaik még életben vannak, ezért megpróbálják kideríteni, hogy ugyan hol a picsában lehetnek és a mostani rész nagy részt e köré épült, a végén egy szabadítási kísérlettel megspékelve.

A fogvatartott farkasok egyébként egy elhagyatott bankba vannak, amelynek a története mondjuk számomra több sebből vérzik, mert néha teljesen elhagyatottnak néz ki, de amikor a palacsintaképű Allison tévedt be akkor elég nagy rendetlenségbe futott. Persze ennél nagyobb bajom sose legyen.

teen-wolf-s03-e02-1.jpg

A bankba egyébként Scott és Derek külön úton jut el, Isaac vérfarkas úr segítségével - ugyanis mint kiderül, ha jeges vízbe merítik őt, hipnózisba zuhan és elmond mindent, amit látott, hiszen ő már közel került a kiszabadításhoz csak elbaszta.

Allison meg az előző részben szerzett karján lévő lenyomat útján téved a bankba - természetesen tök egyedül, mert még mindig egy önfejű picsa.

Ezenkívül sok újat talán nem is láthattunk, bár jelezném, hogy a kezdő jelenet sor egészen jó volt, kicsit vicces, illetve kicsit horroros, gondolok itt a boros pincés dolgokra és ez egész jól megágyazott a folytatásnak még akkor is ha a kettőnek sok köze nem volt egymáshoz - egyelőre.

teen-wolf-s03-e02-2.jpg

Régebbi karaktereink közül előkerült az Edző bá', aki nem lett sokkal komolyabb, de talán ő az egyik, aki feltudja dobni az epizódokat humorügyileg, arra még néha szükség van, bár tény, hogy ez alkalommal egész jók voltak a poénok. Csak én érzem, hogy az előző évadhoz képest javultak a dolgok?

Mást talán nem is kell megemlíteni, hál' Istennek a két buzis iker farkas most nem sok szerepet kapott és a kifejezetten vaslapátot az arcába érdemlő Lydia is alig-alig tűnt fel.

Egész jó volt ez kérem, ennél rosszabb sose legyen. Egy hét múlva pedig ismét találkozunk.

teen-wolf-s03-e02-4.png

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr695357269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása