Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csendes kis szoba, amely vérfürdő helyszínévé változik!

Escape Budapest élménybeszámoló

2013.05.29. 14:15 Herschmi

88_1.JPGHirtelen ötlettől vezérelve kerestem fel az Escape Budapestet, hogy szívesen írnék róluk, ők pedig voltak oly kedvesek, hogy másnapra biztosítottak is számomra lehetőséget a játék kipróbálására. Őszintén szólva abszolút nem néztem utána, hová is megyek, amolyan zsákbamacska volt az egész és nem is sejtettem, hogy rémálomba illő dolgokban lesz részünk!

Barátnőmmel kerestük fel a kis pesti földszinti lakást, amely az Escape Budapestet rejti magában. Rövid eligazítás után kaptunk egy walkietalkie-t segítségkérésre, és már csukódott is mögöttünk az ajtó.

Egy kicsinyke szobában találtuk magunk bezárva. A világítás ellenére elég sötét volt, de azért így is tökéletesen láttunk. Egy fotelből, két szekrényből, egy Darumester játék automatából (ami tömve van plüssállatokkal és egy kar segítségével tudjuk szerencsés esetben kihalászni őket) és egy zárt ajtóból állt a berendezés.

Azonnal belevetettük magunkat a feladatokba, melyekkel könnyen haladtunk és elég szkeptikusan azt gondoltam, hogy fél órát sem fogunk „fogságban” tölteni. Hát a francokat! Nemhogy fél órát nem voltunk bent, de még a 60 perces játékidő sem volt elég ahhoz, hogy kiszabadítsuk magunkat! A kezdeti könnyedség hamar átment igazi fejtörőkbe és kihívást jelentő logikai feladatokba.

Folytatás a tovább mögött.

Az első szoba is hatalmas meglepetéssel szolgált (nem lövöm le a poént), de az abból nyíló lelakatolt ajtó még inkább. Villódzó neonfény árasztotta el a fürdőszobát, amelynek falai és kádja is vérben úszott, majd egy pillanat múltán teljes sötétbe borult. A szemet bántó villantások igazi mészárszékké varázsolták, amely UV-fényben még borzongatóbb látványt nyújtott!

De kaptunk elrejtett szemgolyókat, „kötözött kislányt” és még sok-sok meglepetést!

Komoly feltörést okozott egy tárgy, amely fontosnak látszott, és rendesen belefájdult a fejünk, vajon mire is kéne és hol használnunk, de a végén kiderült, hogy abszolút semmi szerepe a kijutásban. Szóval nem minden az, aminek látszik, ez a kis megtévesztés külön jó pont nálam. Hiányosságként összvissz egy-két nem oda illő tárgyat tudnék csak felsorolni (pl. egy transformers figurát), de ezt leszámítva igazán hangulatosan alakították ki a szobákat.

Ne riasszon el senkit, hogy mi nem jutottunk ki, egy 4-6 fős csapatnak jó eséllyel leküzdhető akadályt jelent az Escape Budapest. Jól felépített feladványok, néhol igazán vérfagyasztó hangulat jellemzi a helyet, amely számunkra egy nehezen felejthető, izgalmas délutánt okozott!

Cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 4.
Telefon: +36 20 920 7408; +36 20 533 8552; +36 30 719 8988
E-mail: info@escapebudapest.huFacebook: https://www.facebook.com/EscapeBudapestA szabadulás ára: 12.000 Ft/Csapat
Nyitva tartás:  10.30-23.30-ig minden nap.
60 perces játék, 2-6 főből álló csapat részére.

Diákoknak illetve céges csapatépítés esetén 10% kedvezményt biztosítanak!

Címkék: élménybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr775297454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása