Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Törj ki a zárt osztályról!

ExitPoint élménybeszámoló

2013.05.11. 11:50 Herschmi

exit0.jpgJártál már a horrorfilmek kedvelt helyszínén, a pszichiátrián? Elképzelted már, milyen lehet bezárva lenni az őrültek közt? És azt, hogy tudnál meglépni onnan? Ha még nem, akkor az ExitPoint-ban kipróbálhatod, milyen lehet!

Lehetőséget kaptunk, hogy kipróbáljuk az ExitPoint Madness szobáját (van neki egy RabbitHole nevű is), amelyből barátnőmmel ketten próbáltunk kiszabadulni. Az általam olyannyira szeretett MÁV aznap is bearanyozta a napunk, hála neki, csak nagy rohanás árán tudtunk (még így is pár percet késve) megérkezni. Egy rövid eligazítás után zárult mögöttünk az ajtó, elindult az óra és megkezdődött hatvan perces kálváriánk.

A folytatásért katt a továbbra.

exit1.jpg

Egy teremből áll a játék, amely a pszichiátriás alapsztorihoz hűen volt berendezve.

Betegvizsgáló asztal, kórházi ágy, kivizsgálószék, a szekrényekben lombikok, koponyák és egy anatómiai bábu szervekkel, a falon pedig többek közt röntgenképek alkották a berendezést. Ahhoz képest, hogy barátnőm első alkalommal járt ilyen helyen, remekül helytállt, és bevallom, több érdeme volt az előre jutásban, mint nekem.

A feladatok logikusak, jól felépítettek, viszont nagyon nehezek. Nagy kihívást jelentettek, roppantul élveztük a játékot annak ellenére, hogy sajnos esélyünk sem volt a kijutásra. A segítségnyújtás igazán ötletesen van megoldva, egy kapcsolóval kérhetjük, aminek megnyomásakor pár fényképet kapunk, és hogy nehogy túlzásba vigyük, csak 10 percenként használható. Mi ki is használtuk minden alkalommal, amint csak lehetett. Sajnos 60 perc kettőnknek túl kevés volt, így egy pici csalódottsággal, de élményekkel tele indultunk haza az ExitPointból.

exit3.jpg

Nagyon nehéz, de megoldható feladványokból álló szoba volt a Madness, melyet inkább az ilyen játékokban tapasztaltabb csapatoknak ajánlok. De kötelező eljönni azoknak, akik már tapasztaltak a kijutós játékokban és igazi kihívást keresnek, mert az ExitPointban megkapják!

Cím: 1073 Bp, Akácfa u. 49.
Telefon: 0620/3755-055 
Email: info@exitpointgames.hu  
Honlap: www.exitpointgames.huFacebook: www.facebook.com/ExitPointGamesA játék ára: Online foglalás esetén: 9000 Ft/csoport; Helyszíni foglalás esetén: 10000 Ft/csoport

Címkék: élménybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr595282174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Link elek 2013.05.12. 11:01:48

ha sok orultet szeretnel latni, menj el egy fidesz rendezvenyre, fogsz talalni egy nagy rakat orultet egy meg nagyobb rakat biodiszlet kozott

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.05.12. 17:18:03

@Link elek: sőt menj el bármilyen politikai rendezvényre és ez lesz... nem mintha, szeretném a narancsot, csak egyik kutya, másik eb :)

süti beállítások módosítása