Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hemlock Grove 1. évad 2. rész

2013.04.24. 13:47 Csabi87

Haladjunk szépen tovább Hemlock Grove fronton, hiszen könnyedén megtehetjük, ha már úgyis egyben kaptunk egy évadot.

Az első rész számomra többnyire csalódás volt, a folytatásban pedig továbbra is megmaradt a marha lassú és számomra picit érdektelen tempó, de itt legalább kisebb bizonyítékot kaptunk arra, hogy azért ez tényleg valamiféle horror sorozat volna.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

hemlock-g-1-2-1.jpg
Az előző részt ott hagytuk abba, hogy fiatal főhőseink találkoznak és azt hiszik a másikról, hogy ő végzett a lánnyal. Hőseink ezek után picit barátok lesznek és néha feleslegesnek tűnő beszélgetéseket folytatnak, hogy a végén egy sokkal izgalmasabb részhez is eljussunk.

Az oké, hogy a Hemlock Grove a vérfarkas nyomvonalon belül a misztikus szálat próbálja követni, de néha e között és dögunalom között talán nem is olyan nagy a különbség. Az első részt elnézve is éreztem már ezt, most viszont újból felmerült bennem, majd 50 perc a kis életemből, amiből talán jó ha 10 perc hasznos volt.

hemlock-g-1-2-2.jpg

Romanről most is kiderült, hogy egy büdös beteg állat, aki előszeretettel nyalogat menstruáló lányokat, míg az is kiderült, hogy az anyja is egy kurva, de Famke kisasszony legalább emellett csinos, csak horror sorozatot ezzel eladni csücskös. A Romant alakító srác egyébként továbbra is egy vicces csattanásos palacsintasütős arcon csapást érdemelne, engem őrjítően irritál. Egyébként ő jó pasi? Kérdezném a hölgyeket, mert lehet ezért van benne, de inkább patkányképű szegény színész is. De hát kinek mi...

hemlock-g-1-2-3.jpg

A karaktereket egyébként ismét jobban megismerhettük, meg a köztük lévő viszonyokat és oké, tényleg misztikus és ilyen szempontból talán érdekes, de basszus horror szinten alig történetik valami, pedig azt hiszem egy vérfarkas sorozattól többet várna az ember. Tudom én, hogy kell a dráma, de akkor is, itt alig kapunk mást én pedig abszolút nem erre számítottam.

hemlock-g-1-2-4.jpg

Az unalmasnak ható jelenetek sorát szerencsére egy izgalmasabb rész zárja, egészen pontosan a Peter átváltozása. Ez a rész viszont kétségtelenül remekül volt megcsinálva, az egyetlen szépség hiba pont az lehet, hogy a legutóbbi előzetesben ezt el is lőtték. Viszont, ahogy a farkas tulajdonképpen levedlette az emberi testet. Remek volt.

hemlock-g-1-2-5.jpg

A rész érdemleges jeleneteinek sorát ezzel én be is fejezném, a következő részre még mindenképpen maradok és megpróbálok beletörődni, hogy ez dráma kis horror felütéssel és nem pedig a fordítottja, amit szerintem inkább sugalltak nekünk.

Címkék: sorozat hemlock grove

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr545244304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása