Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gallowwalkers - előzetes

2013.02.22. 10:26 Csabi87

Nem olyan régen már mutattunk Nektek egy posztert a Wesley Snipes főszereplésével készült Gallowwalkers című westernes akciós durvuláshoz, amelyet már jó ideje elkészítettek, csak eddig parlagon hevert, de most úgy tűnik talán végre a nagyközönség is meglesheti a végeredményt, ami az előzetes alapján egyáltalán nem tűnik rossznak.

A történet főhőse Snipes egy elátkozott emberke, akit a drága jó Isten sújtott azzal az etikusnak nem éppen nevezhető átokkal, hogy az emberek, akiket megöl visszatérnek és kísértik, vadásznak rá. A megoldás persze az lenne, ha karakterünk példa mutató életet élne és nem ragadná meg a hatlövetűt, de ő nem az a fajta, így a hullák szaporodnak és újra visszatérnek, hogy elkapják Aman-t.

Azért a végén nehogy magatokhoz nyúljatok!

Címkék: előzetesek upcomings gallowwalkers

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr905096443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása