Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Last Exorcism Part 2 - előzetes

2013.01.10. 16:19 Csabi87

Pár napja már mutattunk Nektek egy posztert a Az utolsó ördögűzés folytatásához, most megérkezett az előzetes is. Jöhet is egy ironikus juhé!

Történetünk főhőse ezúttal is Nell Sweetzer lesz, akire az erdőben találnak rá, elég zaklatott állapotban. Gyorsan ki is vizsgálják, mert ilyenkor ez a szokás, azonban úgy tűnik nincs komolyabb baja az emlékezetes kiesésen túl, ugyanis fingja sincs arról, hogy mi történt vele, egyedül azzal van tisztában, hogy a családtagjai halottak.

Nell ezek után megpróbál új életet kezdeni, új városba költözik, munkát is talál, sőt úgy tűnik a szerelem is beköszönt az életébe. Ám ekkor elkezdődnek a furcsaságok és úgy tűnik, hogy a lány ismét bekapta a démont, aki már korábban is terrorizálta őt.

Hmm... nézzétek meg az előzetest, de engem abszolút nem győztek meg. A bemutató egyébként márciusban lesz - mármint az Államokban.

Címkék: előzetesek upcomings the last exorcism 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr975009813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása