Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horns - A kulisszák mögött

Joe Hill adaptáció Aja rendezésében

2012.11.27. 13:32 Csabi87

Horns-szarvak.jpgDaniel Radcliffe főszereplésével, hogy azért az ő nevét se felejtsük ki.

Joe Hill-ről néhány szót azért ejtenék, bár talán a többség tudja kiről van szó: Stephen King egyik édesfiáról, aki Joseph Hillstrom King néven született. A középső King gyermek első regénye 2007-ben jelent meg ez volt A szívalakú doboz, ami egyébként remek könyv, volt szerencsém olvasni. Aztán 2010-ben érkezett a Szarvak című, szóban forgó darab, amelyet már itthon is meg lehet rendelni.

A történet Ignatius Perrishről szól, aki egy részeg éjszaka után arra ébred, hogy marhára fáj a feje, a tükörbe nézve pedig felfedezi a homlokán éktelenkedő újdonsült szarvait.

Hősünk először azt hiszi hallucinál, hiszen az elmúlt éve meglehetősen gyászos és szar volt, szerelmét megölték és megerőszakolták, így Ig meglehetősen magába zuhant, ám a szarvakról kiderül, hogy csak valódiak. A szarvaknak köszönhetően pedig Ignatius új képességekre tesz szert, olyan képességekre amelyek segítségével végre szerelme gyilkosának nyomába eredhet. Jöhet a bosszú.

A forgatások már elkezdődtek, sőt egy Radcliffe interjúval tarkított, kulisszák mögé belesős rövidke videó is érkezett, ezt itt találjátok, az interjút viszont be sikerült ágyaznom, parancsoljatok:

Címkék: videó horns upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr354927881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása