Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dark Skies - előzetes

UFO-s thriller az Insidious producereitől

2012.11.23. 11:39 Csabi87

Meg Oren Pelitől, mert hogy ő is a nevét adta ehhez a filmhez, de azért ne aggódjunk, attól még lehet ez jó, pláne annak fényében, hogy azért Peli általában jó dolgokhoz is adja a nevét, legalábbis nézhetőkhöz. Talán most még azt is bemerem vallani, hogy a PA első része is vállalható, legalábbis ötletként, mert horrorként nevetséges. Bocs a rajongóknak.

Viszont a lényeg nem is ez, hanem az, hogy a Dark Skies egy ufós alkotás lesz, thriller köntösbe csomagolva és jövőév februárjában érkezik, az előzetes viszont már most felkerült a netre. 

Lehet picit sablonos lesz, viszont egyelőre az érdeklődés felkeltése megtörtént, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, pláne azért, mert ilyen kifejezetten ufonautás produkcióból igencsak kevés van, az alienes, meg földönkívüli szörnyes dolgokat most nem is venném ide, olyanok azért rendre készülnek.

Történetünk főhőse egyébként egy külvárosi kis család lesz és ők küzdenek majd meg a gonosz kis földönkívüliekkel.

Szerintem érdemes feljegyezni a film címét a noteszünkbe.

Címkék: előzetesek upcomings dark skies

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr94920364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása