Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 11. 13.

2012.11.13. 17:35 Csabi87
  • Kezeket a magasba, jövő októberben érkezik a Paranormal Activity 5. része! Mint egy falat kenyér, úgy kell nekünk a folytatás. Aki mást mond hazudik.

  • Sőt, hogy még jobban tele pössentsük a gatyát, bugyit: lesz Paranormal Activity latino spin-off. A hírek szerint Christopher Landon (Disturbia) dirigálhatja.

  • Eduardo Rodriguez rendezheti a Frászkarika remake második részét, amelyben a hírek szerint sem Colin Farrell sem pedig Anton Yelchin nem tér vissza. Az első részről itt írtunk.

  • John Cusack lesz a főszereplő a Stephen King-féle Mobil adaptációban, amelyet előreláthatólag Eli Roth rendez, míg a forgatókönyvet maga a mester és Adam Alleca (Az utolsó ház balra) fogja elkövetni.

  • Meg van, hogy kik rendezhetik a V/H/S 2. részének szegmenseit: Gareth Evans (The Raid), Eduardo Sanchez (Ideglelés, Lovely Molly), Jason Eisener (Hobo With a Shotgun), Timo Tjahjanto (Macabre), Gregg Hale.

  • Újabb áldoku horror érkezik, ezúttal erős sci-fi körítéssel. Történetünk egy családról szól majd, akiknek beszarik a GPS-ük és eltévednek az észak-karolinai hegyek környékén. A dolog pikantériája, hogy a dimbos-dombos táj felől érdekes fények világítják be az éjszakát, csak hogy ezek a fények gonosz lények "lámpái" okozzák. A család legfiatalabb tagja pedig jól fel is vesz mindent. A produkció a Project Blue Book címet kapta.

  • Könnyen lehet, hogy lesz folytatása az Agyrémnek, Coscarelli legalábbis szemezget a kihívással.

  • Joe Dante és Robert Englund közösen készít filmet, előbbi rendez, utóbbi szerepel, a produkció pedig az Air Disturbance címet viseli.

  • Wes Craven nem rég azt tweetelte, hogy nem biztos abban, hogy lesz Sikoly 5.

  • Mégsem lesz Chucky-s számítógépes játék.
Címkék: mobil hírek chucky phantasm paranormal activity 5 scream 5 air disturbance project blue book v-h-s 2 fright night 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr454905011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása