Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 25-ik Birodalom (2012) – The 25th Reich

Halloween Night Fest Aftermath 2.

2012.11.10. 18:33 Herschmi

25threich-poszter.jpgÖt filmet néztem meg a fesztivál éjszakáján és ez volt pont a középső alkotás. Két kellemes horror-vígjáték után valami hasonlóra számítottam, de amit kaptam, az a legrosszabb rémálmaim is felülmúlta. Zs-kategória a javából, ráadásul a legidegesítőbb fajtából. De lássuk, miről is szól a 25-ik Birodalom.

Figyelem! A következő írás a nyugalom megzavarására alkalmas, csak erős idegzetűek olvassák tovább!

Öt amerikai katonát Ausztráliába küldenek, hogy befogjanak két elszabadult pumát. Díszes kis társaság ez, a kapitány színész volt, Ishbak zsidó, Barelli olasz, Updike pedig nem gyengén rasszista nézeteket vall, csak úgy, mint Weaver. Még egy néger, egy homokos meg egy ázsiai kellett volna és akkor minden sztereotípust megtaláltunk volna a legénységben. Szóval szép kis osztag, fegyelemnek kevés nyoma van, annál inkább pörölnek egymással. Küldetésükhöz egy magas frekvenciájú, szekrényméretű pumacsalogatót is cipelnek, melyet beélesítve nem várt dolgok történnek. Ugyanis ez egy időgép, amely 50 ezer évvel visszarepíti őket a múltba, hogy visszavigyenek egy lezuhant ufót, amellyel majd Hitlert legyőzik a Szövetségesek. Tovább is van, mondjam még?

Ha igen, katt a továbbra.

The25thReich-1.jpg

Akinek ennyi ökörség sem vette még el a kedvét, annak a folytatás garantáltan elfogja.

Visszatérve a múltba, hegyi oroszlánok támadnak rájuk az éjszaka közepén, melyek csodálatos CGI-teremtmények. Úgy néznek ki, mintha a filmszalagra kétdimenziós rajzfilmfigurákat rajzoltak volna rá. Apropó CGI. A film hemzseg tőlük, szerencsére többségében jobban sikerültek, mint az állatok esetében,  viszont balszerencsénkre még így is nagyon bénák.

Az ufók űrhajója tipikus csészealj, az ötvenes évek filmjeiben is ilyeneket láthattunk. Hogy fokozzák a hülyeséget, láthattunk egy bégető őspókot(!) (de az is lehet, hogy mekeget) és Weaver-ről kiderül, hogy náci tiszt és visszautazik a jelenbe az űrhajóval (amit O’Brian indított be paranormális képességeivel, biztos jól keresne a hazai tévé csatornák jósműsoraiban).

the-25th-reich-2.jpgSzintén a kapitány természetfeletti hatalmával rakják össze a tönkre tett időgépet, amellyel véletlenül 2243-ba utaznak. Ekkorra a nácik átvették a hatalmat mindenütt a világon és megjelenik Weaver és Updike is, óriási nemzetiszocialista robotpókok alakjában. Ekkor történt meg az, amiről az egész Corvin mozi beszélt: a német kiborg ízeltlábú análisan megerőszakolta a kapitányt! Igen, jól olvastátok! Ennél a jelenetnél még a legtöbbet látott horror rajongók is kimenekültek a teremből, ilyen irtózatos marhaságot még az ő elméjük sem volt képes feldolgozni. Utána mér csak hab volt a tortán, hogy a földönkívüli technológiával készült gépekben sem a golyó, se semmi nem tesz kárt, de egy világháborús gránáttól felrobbannak.

Aki eddig nem fogott padlót, az most fog: ebből a ganédombból trilógiát akarnak készíteni! Na ez az, amit emberiség elleni bűnnek hívnak!

Idegesítően szar film, egy percet se áldozzatok rá az életetekből! 2 pontot kap erős jóindulattal!

Címkék: 2012 2/10 ausztrál film ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr374884496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judisz 2012.11.10. 20:15:23

ÁÁ bánom,hogy a Karádyban voltam :DDD Én azért megnéztem volna,mert tényleg mindenhol ezt hallani a Horrorfest után :D Mondjuk a Love-ot kicseréltem volna erre.

Herschmi · http://www.talesfromtheblog.blog.hu 2012.11.10. 20:37:57

Én a Kordában voltam egész éjjel. De az outpost 2 eleve nem érdekelt, a The Divide-t meg tavasszal már láttam.
Sajnos a Love-ra túlestem a holtponton. Egyedül az mentette volna meg azt a filmet, ha bealszok rajta :D

süti beállítások módosítása