Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Reel Evil - előzetes és poszter

Áldoku a Grave Encounters nyomdokaiban

2012.11.05. 12:23 Csabi87

Emlékeztek még a Grave Encounters című áldokus horrorra? Hát, hogy a picsába ne, hiszen nem volt az régen, az első részt tavaly dobták piacra, míg időközben a második felvonást is megnézhettük.

Tudni kell, hogy szellemes áldoku kategóriában szerintem az egyik legjobb anyagról van szó és valószínűleg így gondolták ezt a Reel Evil készítői is, hiszen egy kísértetiesen hasonló sztorit sikerült megálmodniuk, de lehet csak nem ismerik a népszerű mondókát, mi szerint az utánozás majomszokás.

Történetünk főhőse 3 fiatal filmes lesz, akik marhára örülnek, amikor egy nagyobb stúdiótól felkérést kapnak, hogy ugyan készítsenek már néhány felvételt egy elhagyatott kórházban. A fiúk és egy szem lány karakterünk kapnak az alkalmon és úgy érzik, hogy végre meg lesz az áttörés, maradandót alkotnak, a filmes szakma pedig majd a lábaik előtt hever. Ám de francokat, ugyanis a kórház nem igazán elhagyatott, mert habár emberek nem lakják, ártó szellemekből annyi van, mint itthon adófajtából.

Külföldön december 4-én jelenik meg a produkció és igazából attól eltekintve, hogy tényleg elég nyúlás szaga van - nyilván a Grave Encounters is merített innen-onnan, csak számomra egy az egybe utánzat tűnik a Reel Evil - azért még hátha jó lesz.

Az előzetest a tovább mögött keressétek.

Reel-Evil-Poster.jpg

Címkék: előzetesek áldoku poszter reel evil

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr794890064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása