Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Garden Island Paranormal Documentary - poszter és előzetes

Forgatás a szigeten

2012.11.05. 14:33 Csabi87

Jaj de jó, hát ma sem múlik el úgy a nap, hogy örömünkben ne verjük a seggünket a földhöz, hiszen a Reel Evil után még egy áldokus filmről számolhatunk be Nektek és ha az nem ok az ivásra, akkor semmi - bocs, ma ironikus hangulatomat élem.

A gond mindösszesen annyi, hogy míg a Reel Evil egészen faszán nézett ki, addig a Garden Island-ről ez nem mondható el, sőt mi több legalább annyira tűnik unalmasnak, mint a YellowBrickRoad volt.

Történetünk egy kis filmes csapatról szól, akik elindulnak egy rejtélyes szigetre, hogy felkutassák azt, hogy vajon miért történtek ott pár éve szörnyűséges dolgok. Nesze nekik megtudják, még annál is jobban, mint ahogy azt ők szerették volna.

Az előzetes után két videót is találtok, mert ha már minőségileg nem tűnik jónak az anyag, legalább sok legyen belőle. Ez is egy elv.

Garden-Island-poster.jpg

Címkék: előzetesek áldoku poszter upcomings garden island

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr194890117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2012.11.06. 15:38:49

Az az érdekes, hogy még a legszarabb filmekhez is tudnak kiollózni valahonnan ilyen rossz dumákat, mint itt is, hogyaszondja: "...terrifying..blablabla".
Néha olyan moslék filmekhez vannak ezek a kis szösszenetek odafirkálva , hogy nem igaz. Kíváncsi vagyok ezekben az esetekben milyen színvonalú szennylapokban kell a készítőknek kutatni valami hasonló marhaságért, hogy odabiggyeszthessék a poszterre. Vagy ők írják. Nem feltétlenül erre a filmre mondom...bár szerintem kalap sz@r lesz ez is. :D

süti beállítások módosítása