Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Evil Dead remake - red band előzetes

Jó lesz vagy tuti pofára esés?

2012.10.25. 10:01 Csabi87

evildead-first-photo.jpgA remakek kapcsán általában megoszlanak a vélemények, persze teljesen jogosan, bár fontosnak tartom megjegyezni, hogy bizony akadnak olyan újra filmek, amelyek jól, sőt jobban sültek el, mint az eredeti filmek. Mindenképpen ide sorolhatjuk a 2004-es Holtak hajnalát, itt mondjuk meg jegyezhetjük, hogy George A. Romero eredetije inkább egy fajta társadalomkritika szeretett volna lenni, mint inkább horror, míg a remake szerintem már csak a horror köntöst hagyta magán a társadalom kritikát és a mondanivalót pedig nagy részt levetkőzte.

A Sziklák szeme Alexandre Aja-féle 2006-os újragondolása is azt gondolom, hogy a jobbak közé tartozik és még sorolhatnánk végestelenül a példákat - persze nem a pozitívokat, abból tényleg kevés van.

A remake készítés aztán még izgalmasabb kérdéssé válik, amikor egy régi klasszikust akarnak újrateremteni, feléleszteni, nos a Gonosz halott című produkcióval most pont ez történik és kétségtelen, hogy ha valamit, akkor ezt a filmet illethetjük a klasszikus (és zseniális) jelzővel. 

A története talán bemutatni sem kell, hiszen, aki esetleg nem tudja miről van szó az most azonnal pótolja a hiányosságot, mert horror rajongóknak tényleg az egyik kötelező alkotás a sokból.

Az újra változat az Államokban jövőév áprilisában érkezik és ehhez jött egy véres előzetes is, amely számomra egyelőre a felszínen tartja a filmet, hiszen habár már itt látszik, hogy más lesz ez egy picit, mint az eredeti (ez egyébként nem is baj), viszont hangulatos, abszolút modern és jól összerakott előzetest kaptunk. Ha majd az egész estés változat is hozza ezt a színvonalat, akkor annyira nagyon nem lesz okunk a panaszra.

Címkék: előzetesek evil dead upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr874869181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2012.10.25. 11:30:40

Hú már el is felejtettem ezt, hogy készül. Titkon reménykedtem mondjuk, hogy nem lesz belőle semmi. Azt a hangulatot nem lehet hozni ami az eredetit jellemzi. Azt nem lehet csak úgy "lemásolni". Valószínűleg mondjuk nem is akarják, de akkor meg azt a "debilséget" ölik ki belőle ami vastagon benne van abban amitől a film az lett ami. Ez így egy sima horror lesz maximum, ami igazán felesleges.

süti beállítások módosítása