Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Freeborn - poszter

Újabb farkasemberes film a láthatáron

2012.09.21. 16:12 Csabi87

Tony Brownrigg neve itthon nem feltétlen lehet ismerős, viszont a filmes szakma sok részét kipróbálta már a fiatalember, sőt mi több horrort is rendezett, 2008-ban a Red Victoria nevű vicces rém mesét.

A szakember következő munkája a Freeborn című produkció lesz, amely egy farkasemberes történetet mutat majd be nekünk a szinopszis alapján kerülve mindenféle eredetiséget.

A történetünk ugyanis egy olyan "világban" játszódik, ahol bizony vérfarkasok is élnek, persze az emberek nem igen tudnak róluk, nincsenek is sokan és igyekszenek meghúzni magukat. Stop.
Aztán adott lesz egy leányzó is, Sherri, aki egy nagy veszekedés után úgy dönt, hogy kiszellőzteti a fejét a közeli erdőben, mert az csakis jót tehet, ám hősnőnk téved, ugyanis legnagyobb balszerencséjére megharapja őt egy vérfarkas így a lány megfertőződik, a legnagyobb veszélyt pedig talán az jelenti, hogy a telihold ideje vészesen közeleg.

Ja, hogy a Teen Wolf esetében pont ugyanígy nézett ki az alapfelállás csak egy tini sráccal? Hát na, akkor bejött, mért ne jönne be most is - gondolta Mr. Brownrigg.

Mondjuk a poszter nem rossz.

Freeborn-610x813.jpg

Címkék: poszter vérfarkas upcomings freeborn

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr574791516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása