Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Asylum - bemutatkoznak a karakterek

2012.08.30. 17:50 Csabi87

ahs fejléc.jpg

Az elmúlt napokban megsokszorozódtak a posztok az American Horror Story közelgő, Asylum fedőnevű 2. évadával kapcsolatban, ami nem is csoda, hiszen októberben startol a széria.

Az eddigi videókat, posztereket és infókat, ezen a linken szedtük össze, most azonban újabb izgalmas dolognak örülhetünk, ugyanis pár soros képes ismertető érkezett az új és visszatérő színészekkel és új karaktereikkel kapcsolatban. Nézzük tehát, hogy kikkel találkozhatunk októbertől a képernyőkön.

Dr. Thredson - Zachary Quinto

Visszatérő színészünk ezúttal az évad helyszínéül szolgáló intézmény pszichiátere lesz, akinek a gondolkozás módja és az elképzelési a betegek kezelését illetően egy az egyben ellentétesek Jude nővér nézeteivel.

American-Horror-Story-Photo-zachary-quinto.jpg

Folytatás a tovább mögött.

Jude nővér - Jessica Lange

A művésznő ezúttal a szóban forgó intézmény keménykezű vezetőjét alakítja majd, aki módszereit és elképzeléseit tekintve annak ellenére, hogy apáca talán közelebb áll az Ördöghöz, mint Istenhez.

American-Horror-Story-Photo-jessicalange.jpg

Dr. Arden - James Cromwell

Dr. Arden első ránézésre egy kedves idős doktornak tűnhet, azonban a részek előre haladtával hamar rájövünk, hogy első ítéletünk nem feltétlen helytálló, ugyanis a "jó" doktor előszeretettel kísérletezget embereken, amelynek egyébként az eredményeit is láthatjuk majd.

American-Horror-Story-Photo-jamescromwell.jpg

Eunice nővér - Lily Rabe

Második számú nővérünk Eunice apáca lesz, akiről egyelőre nem sokat tudni, de a megformáló Rabe szerint, ha eleinte nem is tűnik majd annyira izgalmasnak karaktere, mint a Jessica Lange által alakított apáca, azért a későbbiekben lesz egy-két meglepetés Eunice nővérrel kapcsolatban is.

American-Horror-Story-Photo-lily-rabe.jpg

Timothy O'Hara - Joseph Fiennes

Jude nővér felettese O'Hara atya lesz, akinek érdekes a viszonya az apácákkal és annak ellenére, hogy eleinte ő is ártatlannak tűnik majd, benne sem kell csalódnunk a titkait illetően.

American-Horror-Story-Photo-josephfiennes.jpg

Leo - Adam Levine

Adam Levine egy férj szerepét kapta, aki a modern intézményt látogatja majd meg drága feleségével.

American-Horror-Story-Photo-adamlevine.jpg

Teresa - Jenna Dewan Tatum 

A házaspár női tagja lesz Teresa, aki eleinte vad és belevaló asszonynak tűnik majd, de azért ne legyen kétségünk afelől, hogy egy idő után ő fog a legjobban ordítani félelmében.

American-Horror-Story-Photo-jennadewantatum.jpg

Kit - Evan Peters

A Briarcliff intézet egyik új vendége, akit felesége megölése miatt ítéltek el, bár Kit állítja, hogy nem ő tette, hiszen az időtájt őt pont elrabolták, ráadásul nem is emberek tették vele mindezt.

American-Horror-Story-Photo-evanpeters.jpg

Lana - Sara Paulson

Lana egy leszbikus újságírónő lesz, aki barátnője kapcsán kerül kapcsolatba az intézettel és majd hogy nem a legsötétebb titkait is felfedi az épületnek.

American-Horror-Story-Photo-sarah-paulson.jpg

Shelley - Chloe Sevigny

Shelley is Kit-hez hasonlóan egy őrizetest alakít majd, aki meglehetősen nimfomán nő személy. 

American-Horror-Story-Photo-chloesevigny.jpg

Címkék: hírek sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr164741753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása