Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az egyszemű szörny (2008) – One-eyed monster

… és nem a küklopsz

2012.08.29. 18:49 Herschmi

oneeyedmonster.jpgRossz az, aki rosszra gondol, de legalább most nekik lesz igazuk. Egy életre kelt fasz garázdálkodik 80 percen át. Előre leszögezném, hogy utálom a trash filmeket, elvből nem szoktam őket megnézni, de mikor megláttam ezt, tudtam azonnal, hogy ekkora ökörséget nem lehet kihagyni és meglepetésemre nem bántam meg, egy teljesen komolytalan, de szórakoztató alkotást kaptam.

Kicsiny stáb kel útra, a Sziklás-hegység szívébe, hogy leforgassák soron következő pornófilmjüket. Már az első nap problémák akadnak, veterán pornósztárunknak jelenet előtt gondja támad a libidójával, ezért kis szünetet kér és kimegy levegőzni. Egyszer csak egy hullócsillagot lát az égen, majd belécsap, mikor a fa tövében a kisdolgát végzi(!). Ettől kezdve olyan, mint a mesében, hol volt, hol nem volt impotencia, bőszen elkezdi megdolgozni partnerét. Igen ám, de közben a farka önálló éltre kel, leszakad a testről és megkezdi véres ámokfutását. Halála előtt még egy drámai mondat kicsúszik a száján: „Jonah, ugye emlékszel, amikor megdugtam azt  a csajt?” Esküszöm, alig bírtam visszatartani a könnyeim a meghatódottságtól.

Folytatás a tovább mögött.

Ez a film nem jó, de nem is olyan szörnyű, mint elsőre gondolnánk. Magasröptű és mondanivalóval bíró monológokat senki se várjon, ellenben olyan beszólásokat kapunk, hogy visítva röhögünk fel. Pl. Szöszi beront a házba és a fiúkra kiabál, hogy „Egy fasz van Angel szájában!”. Ez tényleg meglepő egy pornószínésznőnél. Nem hiszem, hogy álmatlan éjszakái voltak a forgatókönyvírónak, hogy nem tudott valami tartalmat is csempészni a párbeszédekbe. Angel-re visszatérve a plafonra tapadva annyi spermát csepegtet a vállára, amennyit egy egészséges férfi egy egész év alatt nem tud produkálni, majd egy akkor lyukat üt a fejébe, amekkorát még egy ágyúval se lehetett volna belelőni. Haláltusája előtt még megcsodálhatjuk gyönyörű testét, jól becsüljük meg, mert pornóforgatáshoz képest több ilyenben nem lesz részünk. Mondjuk nem nagy kár a csajért, az ő és Wanda arcáról is üvölt az értelem, nem is értem, miért csak az egyik szőke.

A többi szereplő is hasonlóan igényesen lett kiválasztva, szerintem az utcán állva rángattak be találomra pár embert a stúdióba. A „gazdatest” egy kiköpött Danny DeVito, persze 20 év alkoholizmus, két szívroham meg három sikertelen elvonókúra után. Az egyik férfi egy arrogáns barom, a másik meg olyan, mint egy jóllakott napközis. Kiscserkészt kéne játszania az óvodás képével, nem pornószínészt. De hát válság van, úgy néz ki ennek az iparágnak is azzal kell beérnie, ami van. A hangosító meg egy kibaszott McGuiver! Az hagyján, hogy zsenikém fénymérőből egy hegyi faviskóbna pillanatok alatt mozgásérzékelőt csinál(!), de feltalálta a neuro tapintásérzet-szimulátort, amivel meg fogja váltani a világot. Richard Dean Andersonnak meg ne mutassa senki, mert szerintem szégyenében önkéntes száműzetésbe vonulna. Egy vibrátoros művagina tényleg nagyobb durranás, mint mondjuk felfedezni a rák ellenszerét. Valaki igazán felvilágosíthatta volna, hogy kb. 20-30 éve létezik ilyen, de nem baj! Ebbe beletáplálta 2000 híresség minden adatát, és még azt is betáplálhatja, melyik testnyílását akarja érezni. Kíváncsi lennék, mi lenne, ha valaki pl. Paris Hilton fülébe akarja dugni, ha már minden testnyílást utánozni tud. Az már mellékes, hogy inkább dugnám a farkam egy medvecsapdába, mint kedvenc örökösnőnk szájába. Mindegy, amíg normális férfiak ilyen esetben elmennek csajozni, rosszabb esetben kurvázni, géniuszunknak csakis a maszturbálás tökéletesítésén jár az esze. A sokeszű azt is kilogikázta, hogy az ufók biztos eleve kinézték maguknak Ron farkát világhódító inváziójukhoz!

Egyszer csak beállít egy vietnámi veterán is, aki elmondja, hogy anno az egész alakulatát szintén egy pénisz  mészárolta le, és csak azután lehet megölni, ha ejakulált és ernyedt állapotba kerül. Ésszerű, nem? Azt is elmeséli, hogy egyszer csak beállított egy csapat koreai(!). Azt ne kérdezzétek, hogy a francba történhetett ez.

Kedvenc jelenetem mégis az, amikor a merev hímtag hátulról behatolva kettészakít egy embert hosszában. Egy vágóhídtelepen sincs, annyi vér, ami ilyen kemény merevedéshez kéne, de mindegy. Már a Szerb filmben is láttuk, hogy lehet fasszal ölni, szóval csak óvatosan bánjon vele mindenki. SPOILER!!! Most lelövöm a befejezést: kiöregedett pornódívánk a gátizmaival összeroppantja, de úgy, hogy ő is belehaljon, mert férje farkát követni akarja a túlvilágra. El tudtok képzelni ettől romantikusabbat? Mellesleg az a 28 centis húsdarab olyat robban, hogy a felettük lévő adótorony is elszáll és órákig a darabjai peregnek eső gyanánt az egész környéken. Nem csak emberölésre jó, de tömegpusztító fegyvernek is megteszi. SPOILER VÉGE!!!

Részegen a haverokkal első osztályú szórakozást nyújt, de józanul is elmegy egynek. 4 pontot kap.

Címkék: 2008 amerikai film 4/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr354737759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása