Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Robert Kirkman interjú - The Walking Dead

2012.08.21. 16:20 RolloJuve

walkingkedd-kisebb.jpg

Ezúttal egy Robert Kirkman interjúfordítással készültünk, amelyben a sorozat alkotóját, ötletgazdáját kérdezték a folytatásról. Az interjú eredeti változatát az AMC blogon találhatjátok, a The Walking Kedd pedig természetesen most is a Magyar TWD Facebook Rajongói Klub ajánlásával készült.

kirkman.jpgKét évad után már öreg rókának tűnsz a forgatáson. Van olyan gyártási terület ami még mindig képes meglepetést okozni?

Van egy dolog, mégpedig az, hogy mennyire megszerettem Georgiát. Senoia – a város, ahol forgatunk – nagyon gyönyörű. A nagy változás az évadban, hogy felépült ez a fantasztikus börtön, amiben forgatunk. Egészen elképesztő, ehhez soha nem fogok hozzászokni.

Mennyi épült meg a börtönből?

Sok részletet felhasználtak a képregényből. Nem gondoltam volna, hogy meg lehet építeni ilyen jól. Ez lesz a valaha volt leglenyűgözőbb dolog az egész sorozatban.

A képregényben nagyon klassz a fegyverszoba ahol a rohamosztagos szerelések is vannak, ezek felbukkannak majd az évadban?

Az egész írói stáb odavan a rohamosztagos cuccokért. Ez talán annak a jele, hogy a képernyőn is láthatjátok majd ezeket a dolgokat, de számunkra fontos, hogy fenntartsuk a sorozat hangulatát. Idáig a karakterek mindig úton voltak, elszántan, küzdve a hőséggel és nem akarjuk, hogy mostantól csak ezen a biztonságos helyen lazítsanak.

A gonosz Kormányzó képbe kerülése azt jelenti, hogy az emberek jelentik majd a nagyobb veszélyt?

Mindig is az volt a tervünk, hogy magától kialakuljon a világ, ahol a zombik lényegében egy kezelhető veszélyforrássá válnak. Tudod a szabályokat, tudod, hogy hogyan lehet elbánni velük. Bizonyos mértékben olyasmivé válnak, amitől nem kell megijedni, amíg nem tolsz el valamit. Viszont az emberek nem követnek semmilyen szabályt, mindig képesek valami meglepő húzásra, olyan tettekre amik sokkal rosszabbak annál, mintha csak próbálnának megenni.

Mit tudnál mondani David Morrissey játékáról a Kormányzó szerepében? Láttad már beöltözve?

Tulajdonképpen eddig még hiába vártam rá, hogy felöltse a jelmezét és abban járja Woodbury utcáit, de úgy gondolom, hogy nagyszerűt fog alakítani Andrew Lincoln ellenfeleként.

Michonne már a szezonfináléban bemutatkozott. Formába lendült már Danai Gurira a kardforgatásban?

Már nagyban tartanak a vívóleckék és Danai hihetetlen munkát végez. Ő fogja megtestesíteni azt a jellegzetesen kemény arculatot amiről a The Walking Dead ismert. Félelmetes fizikai adottságai vannak és a vívógyakorlatok után amit végignéztem, már alig várom, hogy lássam amint felaprít pár zombit.

Mondanál valamit a kardjáról?

Egy olyan kardot használ, amit külön a sorozathoz készítettek, az eredete is ki fog majd derülni.

Nagyon sok érdekes szálon fut a cselekmény…

Amikor valakinek eszébe jut a képregény, egyből azokra a dolgokra gondol amit a Kormányzó tett a börtönnel és Michonnenal Woodburyben. Nagyon sok ember erre emlékszik vissza legjobban a történetből és ezek olyan dolgok, amihez foghatót nem láttunk még tévében. Bármennyire is szeretik az emberek a sorozatot, bármennyire is magas a nézettség és klassz a műsor, úgy érzem még nem kapták meg a legjobb részeket. Ez az évad maximálisan sokkolni fogja a nézőket!

A Thief of Thieves (Tolvajok tolvaja – a ford.) című képregényedet is feldolgozza az AMC. Mesélj valamit erről!

Ez a sztori egy kettős életet élő mestertolvajról, Conrad Paulsonról szól, akit a világ csak Redmanként ismer. Chic Egleevel dolgozunk rajta, aki közreműködött a TWD első évadjának írásában. Éppen az előkészítési szakaszban vagyunk, szóval keményen dolgozik a pilot forgatókönyvén. Amint kész lesz azt annyiban is hagyjuk, de érdekes ismét az AMC-vel dolgozni.

Ez az évad 13 helyett 16 részes lesz. Várod már az eddigi leghosszabb forgatást?

A színészeket, a stábot és a producereket nem igazán dobná fel, ha hallaná ezt, de tetszik, hogy idén 16 részt veszünk fel. Úgy gondolom a több egyben jobb is, na és élvezetes. Belefoghatunk hosszabb történetekbe, több mindent el tudunk mesélni, több idő jut a karakterekre és így tovább szórakozunk.

Az interjú eredetijét itt találjátok.

A The Walking Kedd rovatunk a Magyar TWD Facebook Rajongói Oldal ajánlásával készült.

Címkék: sorozat zombi the walking dead interjúfordítások

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr284717184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása