Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hypothermia - poszter

Michael Rooker 2010-es horrorja

2012.08.09. 14:52 Csabi87

2010-ben forgatták le Michael Rooker (The Walking Dead - Merle Dixon) főszereplésével a Hypothermia című horrort, amely ilyen-olyan okokból a nagy közönséghez eddig nem jutott el, ám a Dark Sky Films úgy döntött, hogy októberben piacra dobja az alkotást, persze az Államokban.

A történetben Ray Pelletier-t és kis családját ismerhetjük meg, akik úgy döntenek, hogy a téli hétvégét feldobandó leruccannak a befagyott tópartra, ahol az apa egyik kedvenc hobbijának a lékhorgászatnak szeretne hódolni. Igen ám, csak a Cote család férfi tagjai, idősebb és ifjabb Steve is ezt a hétvégét és helyszínt választják célpontként, ők azonban nem azok a nyugodt fajták, inkább nagyvárosi bunkók, akik rendre elűzik Pelletier halait és a családnak sem hagynak nyugtot. 

Hőseink között természetesen az ellenségeskedés megkezdődik, azonban nem tart sokáig, ugyanis hamar felfedezik, hogy a befagyott víztükör alatt egy különös ,emberhúsra éhező lény lubickol, aki rájuk feni tűhegyes fogait, a két család pedig kénytelen összefogni, hogy távol a civilizációtól, csak egymásra számítva megküzdjenek a szörnyeteggel.

A történet szerintem jó, Rooker jó, a poszter szintén, mikor lesz már október?

Hypothermia-poszter.jpg

Címkék: szörny poszter hypothermia upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr44701790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása