Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Machete Kills - A kulisszák mögött

2012.07.08. 14:54 Csabi87

A Machete első része és valószínűleg a készülő folytatás sem igazán nevezhető horrornak, talán inkább akció-thrillerként határozhatjuk meg a film műfaját, amelyben azért apró slasher elemek is befigyelnek, ezért, na meg ugye a jó öreg Danny Trejo miatt mi is rajta tartjuk a szemünket a második felvonáson.

Érkezett is most egy kis videó, amelyben a kulisszák mögé leshetünk be. A felvételt egyébként az egyik szereplő Sofia Vergara fia, Manolo készítette, aki nem elégedett meg azzal, hogy csak rögzíti a képsorokat, hanem próbált vicces lenni és kommentálni a dolgokat, amitől inkább maximum csak ökölbe szorul a kezünk. Mindenesetre a türelmetlenebbek ne hagyják ki a videót, egy-két izgalmas pillanat akad benne.

Címkék: videó upcomings machete kills

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr894634500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása