Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Entity - poszter és előzetes

2012.07.08. 16:29 Csabi87

Steve Stone rendező úgy döntött, hogy a paranormális jelenségek témakörét mutatja be legújabb filmjében az Entity-ben, gondolom azért, mert elég felkapott alaptörténet ez.

Ezúttal majd Szibéria erdeiben járunk, ahol is 1998-ban 34 holttestet találnak, amelyekről a nyomozás során nem sikerül megállapítani sem azt, hogy hogyan kerültek oda, sem az, hogy mi vagy ki végzett velük, így hát 3 év után le is zárják az ügyet.

Ezekután 2010-ben járunk: egy kis angol TV-s stáb, úgy dönt, hogy utána jár az ügynek. Felbérelnek egy különleges képességekkel bíró személyt, akiről úgy vélik, hogy a segítségükre lehet, majd elindulnak Oroszországba, hogy filmre vegyék a történéseket. Egy idő után azonban megszakad az összeköttetésük Londonnal, a britek pedig többet semmit nem hallanak a kiküldött munkatársak felől.

Az előzetest (tovább mögött) elnézve egyébként nem egy direkt módon áldoku film lesz ez, bár valószínűleg ilyen képsorokat is láthatunk majd. 

Entity-Poster.jpg

Címkék: előzetesek entity poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr684634536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása