Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ginger aka. A Night of Nightmares - poszter

2012.06.21. 16:04 Csabi87

A-Night-of-Nightmares-Poster.jpgBuddy Giovinazzo (Combat Shock, Theatre Bizarre) idén is jelentkezik majd egy thrillerrel, ami egyelőre Ginger illetve A Night of Nightmares címen is fut.

A történet egy srácról Mark Lighthouse-ról szól, aki egy zenei blog szerkesztője és éppen abban a szerencsében részesül, hogy az egyik újonnan felfedezett énekesnővel, Gingerrel készíthet egy videóinterjút. Sőt a lány olyannyira nagyvonalú, hogy még az éppen bérelt erdei kis házába is meghívja Markot, sőt az interjún túl egy vacsorát is felajánl neki.

A mi Markunk ennél már nem is lehetne sokkal szerencsésebb, igen ám, csak hogy történik néhány furcsaság. Először a házikó tulaja ereszt meg egy furcsa hívást, majd hirtelen maguktól ajtók nyílnak ki, csukodnak be, de ha esetleg ez nem volna elég, akkor a zene lejátszó is egyszer csak magától kezd el szólni.

Ezek viszont mind ártalmatlan kis jelenségek ahhoz képest, hogy megjelenik a színen Phil is, Ginger volt tanára, aki 9 év után szabadult a börtönből, ahol azért ült, mert megerőszakolta a mi kis dalos pacsirtánkat. Phil az adósságot szeretné törleszteni, így a biztonság kedvéért még fegyver is van nála.

A tovább után két képet is találtok a produkcióból.


A-Night-of-Nightmares-kep1.jpgA-Night-of-Nightmares-kep2.jpg

Címkék: amerikai képek poszter upcomings a night of nightmares

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444600575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása