Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Backmask - az első képek

2012.06.21. 12:54 Csabi87

Marcus Nispel készülő sátánista horrorjáról már volt szerencsénk beszámolni, de akkor többnyire csak szereplőkről írtunk, most viszont két kép is érkezett, illetve van egy szinopszisunk is.

Ezek szerint a történet 6 fiatalról szól majd, akik egy egetrengető szexszel és természetesen kedélyjavítókkal fűszerezett buli során rábukkannak egy régi hangfelvételre, amelyet a mellékelt utasítás szerint visszafelé kell lejátszani. A fiatalok nem lennének fiatalok, ha kérdés nélkül nem hajtanák végre ezt az aprócska kis útmutatást, ám, ahogy már e sorok olvasása közben sejthetjük az ötlet legalább akkora hülyeség, mint az, hogy Kasza Tibi "énekelni" kezdett, ugyanis az elhangzó szöveg hatására felkeltenek egy nem feltétlen jó indulatú szellemet, aki aztán, hogy hű legyen önmagához igyekszik elpusztítani a csoportot, közben pedig testről testre "repked".

A második kép a tovább mögött található.

Backmask-kep1.jpg


Backmask-kep2.jpg

Címkék: képek upcomings backmask

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr874597820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása