Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hideg verejték - Sudor frío (2010)

2012.06.20. 18:49 Herschmi

sudor_frio_poster.jpgDél-amerikai horrorhoz még csak egyszer volt szerencsém, az is uruguay-i volt, így lelkesen kezdtem el nézni a Hideg verejték című argentín horrort. Hát nem volt életem filmje, de nagy csalódást sem okozott. Lássuk a történetet.

Románt elhagyta a barátnője egy chat-en megismert szőke srác miatt, a srác viszont nem tud beletörődni és jóbarátjával, Alival megpróbálják felkutatni őt. Ali is chat-el a sráccal, így könnyedén eljutnak a házáig, odaérve Ali bemegy, majd Román is belóg utána. Bent se szőke srácot, se Román barátnőjét nem találjak, csak két perverz vénembert, akik hobbiból fiatal lányokat csalnak ide neten keresztül, hogy savval, árammal és nitroglicerinnel kínozzák őket. Igen, jól olvastátok, nitroglicerin! Rendkívül könnyen robban, már az is elég hozzá, ha egy csepp leesik a padlóra! Ali fogságba esik, Románnak így nem csak eltűnt barátnőjét kell felkutatnia, hanem a másik lány életét is megmenteni.

A tovább után ott a folytatás.

Maga a produkció leginkább a Fűrész-filmek hangulatát idézi, a rengeteg szorult helyzettel. A nitroglicerin hatalmas ötlet, bármikor robbanhat, bármelyik lány homlokára helyezett egyetlen csepp is izgalmas helyzetet teremt, nemhogy mikor az egyiket teljesen leöntik vele.

Apróbb hibái vannak a filmnek, egyvalami mellett viszont nem tudok elmenni. Ki a fene az, aki meg fog ijedni két rozzant vénembertől??? Eleve nem valami ijesztő figurák, ráadásul az egyik csak járókerettel tud közlekedni!!! Nekem ne mondja senki, hogy egy felnőtt jó testfelépítésű férfi nem bír el két ilyen taggal és még bujkál is előlük! Kitaláltak hozzájuk valami polgárháborús sztorit is, de jobb lett volna, ha ehelyett valami kigyúrt pszichopatát választanak főgonosznak.

Szerencsére azért így is kapunk izgalmas helyzeteket és beteg, aberrált dolgokat, például pincében tartott vad, eltorzult külsejű nőket.

Kameramozgások elég érdekesek, sajnos néha ezek miatt nem látjuk rendesen mi történik, valamint még a zenébe tudok belekötni, ugyanis szerintem egyáltalán nem illik a filmhez, teljesen hangulatromboló.

Ezeket leszámítva, összességében egy egész izgalmas, nézhető alkotást kapunk, ha megnézzük, nálam 5 pontot ér.

A feliratotért pedig nagy köszönet Pedronak.

Címkék: 2010 5/10 ajánlók argentin film

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr804574179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása